Steve jobs most tényleg haldoklik?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 21:53
1/11 anonim válasza:
Tény hogy nincs jol de sztem nem haldoklin csak azert mondott le mert mar nem tudta rendesen ellatni a feladatait. Es en most pont egy ipod touchrol irok :D milyen ironikus... :)
2/11 A kérdező kommentje:
ja!
csak láttam valahol pár napja valami lapban,hogy már csak hetei esetleg hónapja van hátra de neten nem teláltam erről a jelenlegiről semmit
2011. szept. 17. 22:01
3/11 anonim válasza:
Sajnos eléggé rosszul van :'(
4/11 bp1985 válasza:
Na most mi lesz a perrel? Amúgy hol olvastátok?
5/11 A kérdező kommentje:
Újságban de az fura hogy 2-3 napos nagy hír és a neten semmi sincs róla
2011. szept. 17. 22:30
6/11 anonim válasza:
Steve Jobs már elég régóta szenved rákban. Februárban írták hogy 6 hete van még hátra de él szerencsére. Nem pár napos hír ez mivel én 1 hónappal ezelőtt olvastam egy olyan hírt hogy egyre soványabb és már nagyon a végstádiumban van.
9/11 anonim válasza:
Sajnos már nincs köztünk. R.I.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!