Samsung Galaxy S3 vagy S4 éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Jobb annyival az S4, hogy jobban megérje azt megvenni, mint az S3-at?2013. dec. 4. 11:41
1/3 anonim válasza:
Egyik sem. Az S3 már újkorában sem volt jó telefon, az S4-nél pedig bármelyik kategóriatársa jobb.
2/3 anonim válasza:
Szerintem jobb.A jövőre nézve legalábbis mindenképp.De én a helyedben az S4 helyett LG G2-t vagy Nexus 5-öt vennék.Hasonló árban vannak de sokkal erősebbek hardverileg.Mondjuk az S4 is bőven elég mindenre,nekem ilyen van,panasz egy szál se.Nagyon zsír teló.Ha tetszik akkor nyugodtan vedd meg mindenképp jól jársz vele csak szerintem ennyi pénzért inkább valami frissebb modellt kellene venni.
3/3 anonim válasza:
nekem is S4 van, nem bántam meg egy percre se hogy ezt vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!