Sony Xperia Z-t megéri venni?
4 hónapja van Z-m.
Semmi gondom a kijelző minőségével. Túllihegik ezt a kijelzőminőség dolgot, oda kell mellé tenni egy S4-et, hogy különbséget láss.
A vízállósággal sincs semmi probléma, jónéhányszor úszott és semmi gond. A hangszóróval sem. Előfizetéssel mindenképpen érdemes a garanciabővítő biztosítást megvenni hozzá, mert alapból beázásra nincs garancia, jobb az óvatosság.
Nekem 1 töltéssel 2 napokat megy, ha sokat játszol, akkor ez drasztikusan csökkenhet, wifis vagy mobilnetes böngészés és telefonálás nagyon nem csökkenti, sok fájl letöltése vagy filmnézés elég izmosan lehúzza az akkut, ha ilyesmit csinálok, akkor 1 nap.
"tényleg 1-2 nap alatt lemerül-e normál használatnál?"
Le. Mint a most piacon lévő összes konkurens típus. Ebben a Z1 tutira jobb a majdnem másfélszeres akkujával.
Mitől jobb a Z1, mint a Z?
1. nagyobb akku, amivel TALÁN kitolható a működés három napra.
2. 1,5 GHz proci helyett 2,2 GHz. Biztosan gyorsul némiképp, de én spec soha nem érzékeltem lassulást-akadást a Z-n, tehát ez most nem igazán lényeges. Egy jó durva grafikájú játéknál talán látsz különbséget egy 29-es és egy 35-ös FPS közt, én nem. :)
3. 13 helyett vmi 20 Mpixel kamera. Mi a fenének, 5 MP felett úgyis csak nagyobb a kép, de a felbontás nem jobb, az objektív ugyanolyan kicsi.
4. IP57 helyett IP58. Na EZ fontos lehet. Az IP57 vízbe mártásra vízálló, az IP58-cal úszkálhatsz a nyakadba akasztva. Strandon elég nagy előny, hogy nem lopják el a parton kuksoló motyódból.
5. szebb kijelző. Na most hova sz...jak? :D Ha már a Z képével sincs bajom.
Kérdés, hogy ennyi különbség kinek ér meg + 80.000,- Ft-ot.
Én részletre vettem, havi 5000,- forint helyett kibírtam volna havi 8-at, csak AKKOR még nem volt Z1 a kínálatban. Szóval én kicsit szívom a fogam. DE CSAK az IP58 miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!