Melyik a jobb op. Rendszer? Android, iOS (Apple) vagy Windows Phone 8? (szempontok lent)
iPhone a legjobb!!!
A 3. válaszoló nagy baromságot írt....
Előttem már szépen leirták mért a legjobb az iPhone ugyhogy nem irnám le ujra.. a #9 válaszoló is hülyeségeket ir...
1. "Nem cserélhető az akkumlátor csak ha szerszámom van hozzá" ---- igen képzeld csak egy csavarhúzó kell hozzá te hü.lye... pl az iphone 4s alján van 2 csavar ha azt kiszeded akkor a hátlapot felfele csúsztatva lejön...-.- + ha meg annyira szerencsétlen vagy hogy nem tudsz 2 csavart kiszedni akkor elviszed szervizbe és megcsinálják.. húú elkérnek pár ezer forintot atyaég nehogy már belehaljál... egy akksit nem kell naponta cserélni te gyö.kér-.-"
2. "És van x Gb belső tárhelye jó drágán, amit használhatsz, ha az betelt SD kártyát nem tudsz beletenni. " --- az iPhoneba nem a tárhelyet kell megfizetni hanem az alkatrészeket, a ku.rva jó OP rendszert és részben a nevét... nekem 16GB-os iPhone 4S-em van tele vagyok appokkal 5-6000 képpel rengeteg full hd videóval meg minden szarral.. és tudod hogy fér el ez 16GB tárhelyen? Sehogy! Ezért találták ki a felhőket... Ott a Box, a Dropbox meg még rengeteg felhő ahol adnak xGB INGYENES tárhelyet(vagy fizetsz ha több kell).. idén tél végén volt a Box-nál hogy aki regisztrált(ingyenesen) az kapott 50giga tárhelyet! szóval manapság már SZART SE SZÁMÍT A TELEFONTÁRHELY MEMÓRIAKAPACITÁSA, mert ma már mindent felhőben tárolunk... Ennyit erről..
a wp meg egy nagy rakás szar... mindig is az ios volt a legjobb rendszer (laptopon meg MacOS):D
1)Ki tudok én csavarozni két csavart, csak az a probléma, hogyha megcsinálom máris ugrott a garancia. Amit azért az emberek többsége egy 300 000es telefonnál nem szívesen kockáztat. De mennyivel egyszerűbb lepattintani a hátlapot, és kiszedni az akkumlátort, és bele tenni egy újat? És még garancia se ugrik miatta.
2) Nem biztos, hogy mindenki mindent a felhőben akar tárolni. Egyrészt pl. ki fér hozzá szolgáltatói oldalról? Mert nem biztos, hogy mindenki mindenét meg szeretné osztani mondjuk a dropbox.com embereivel. Másrészt azért mikor a pár száz megás fájlt (pl. zenét) kéne előhozni onnan az elég problémás lesz mobil nettel.
Ha a WP-t kivesszük és az anyagi szempontokat nézzük akkor Android éri meg. Én nekem 2013 óta volt 2 Samsung Androidos telefonom. Mindkettővel meg vagyok elégedve és ár/érték arányban nagyon is jó (szerintem). Ha meg a támogatást nézzük... hát az igaz, hogy nem fejlesztik nagyon sokáig a dolgokat egy adott telefonra, de erre vannak a Custom ROM-ok! :) én a még 1. Galaxy Ace 3-as telefonomra tettem rá a CyanogenMod-os 7.0 Nougat op rendszert. Bár bevallom semmi értelme mert minden ugyanúgy elfut az eredeti 4.2.2-es oprendszerén is. A Pokèmon GO-t kivéve :D
Összességében az Androidos telefonok jók. Én folyton mondogatom haverjaimnak hogyha már nem kell az Androidos telód mert mondjuk régi akkor add oda nekem. Legtöbben el se tudják hinni, hogy egy régi Androidos telefonnal mennyi mindent lehet kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!