Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Wave II, vagy Nokia...

Samsung Wave II, vagy Nokia Lumia 710? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Felejtsük el, hogy ezek milyen ótvar, elaggott szarok. Az sem érdekel, ha nem támogatják a rendszert. Nektek melyik jön be? (külső is számít!) Melyik jobb multimédiára, internetezésre?

2013. dec. 1. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Amíg a Wave megnyit egy alkalmazást, addig a Lumia megkávézik, meg ebédel egy jót, és talán egy alvás is belefér.

Nekem 710-em volt, és imádtam, sőt imádom is.

A családban odaadtam egy másik embernek, aki használja. Lassan fél éve, hogy odaadtam, és beállítottam mindent, azóta nem kellett hozzányúlni semmilyen téren.

Baromi gyors, és szerintem szép is. NAgyon megbízhatóan működött a kezeim között 1,5 évig. Pedig én kifejezettsen használtam. Nem akadt, sose fagyott, és gördülékeny volt mid végig, ahogy ma is.

Multimédiára a Lumia jobb. Azonban zenéket csak a Zune szoftverrel lehet rátenni. Kamerában sem utolsó.

A Waveról van véleményem. Nem ótvar, csak lassú, nem fagy, viszont szeret megakadni.

2013. dec. 1. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!