Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia c6-00 vagy Samsung Wave...

Nokia c6-00 vagy Samsung Wave II/galaxy ace/mini? (A többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék érintőképernyős telefont venni, árban 50-60ezer forint közül, és sehogy sem tudok választani, ebben kérem a segítségeteket! Szerintetek melyik jó telefon a 4 közül?

Főleg internetezésre kell (google; e-mailek írása - munka miatt, közösségi oldalak) és az is fontos melyiknek bírja tovább az aksija, mivel sokat telefonálok...

Kérlek segítsetek! Előre is nagyon köszönöm!

2011. júl. 20. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
ezek közül mindenképp galaxy ace, androidos és okos. A mininek a felbontása nagyon rossz, a nokián régmúlt symbian fut, a waven pedig Bada ami szerintem még nagyon gyerekcipőbe jár.
2011. júl. 20. 10:39
 2/7 anonim válasza:
galaxy ace
2011. júl. 20. 10:40
 3/7 anonim válasza:
Samsung mini az olcsóbb mint 50 ezer de a net egész jó rajta, az aksija is jól bírja.Ha nem zavar hogy kicsi a képernyő ez nyerő. Wave-ről elég sok rosszat hallottam legalább is a érintőképernyőjéről (szeret bedögleni). A nokia sem rossz csak már kicsit elavult a symbian.(inkább android) Még az Ace amelyik jó de a nagyobb kijelző hamarabb le is meríti .+ Elég drága 60 ezer kb de ha megfelelő az ár ...
2011. júl. 20. 10:42
 4/7 anonim válasza:

C6 semmiképp...

Nekem túl műanyag hatású volt, ahogy élőben megfogdostam. Nem tudom értelmesen elmagyarázni, de olyan gagyi kínai játék telefonnak tűnt érintésre.

Öcsémnek most az Ace-t ajánlgatom, nekem C7-em van, de az kicsit drágább!

2011. júl. 20. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítettek.

A nagy képernyő az nem zavar, mivel nem picik az ujjaim. :)

A c6-ot azért választottam volna, mert sok e-mailt kell írnom és a billentyűzet miatt, meg sok nokiám volt már és nagyon jó volt az aksijuk, most sony-m van, de még egy napig sem bírja.

2011. júl. 20. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

ezek közül mindenképp az ace nagyon jó telefon barátomnak is ilyen van a kinézete is olyan férfias teló

én még ajánlanám neked a mororola defy-t hasonló árban van és szuper telefon

ütés,por,vízálló már csak ezért is

tudtommal az aksija is bírja rendesen

vagy még a htc telefonok között nézz szét

a nokiát pedig felejtsd el mert borzalmas telefonja vannak mostanában-eljárt felette az idő,nagyon rossz az érintőképernyője

2011. júl. 20. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Köszönöm szépen, de valószínű maradok az ace mellet! :)

Köszönök mindenkinek, minden választ! :)

2011. júl. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!