Nokia c6-00 vagy Samsung Wave II/galaxy ace/mini? (A többi lent)
Sziasztok! Szeretnék érintőképernyős telefont venni, árban 50-60ezer forint közül, és sehogy sem tudok választani, ebben kérem a segítségeteket! Szerintetek melyik jó telefon a 4 közül?
Főleg internetezésre kell (google; e-mailek írása - munka miatt, közösségi oldalak) és az is fontos melyiknek bírja tovább az aksija, mivel sokat telefonálok...
Kérlek segítsetek! Előre is nagyon köszönöm!
C6 semmiképp...
Nekem túl műanyag hatású volt, ahogy élőben megfogdostam. Nem tudom értelmesen elmagyarázni, de olyan gagyi kínai játék telefonnak tűnt érintésre.
Öcsémnek most az Ace-t ajánlgatom, nekem C7-em van, de az kicsit drágább!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítettek.
A nagy képernyő az nem zavar, mivel nem picik az ujjaim. :)
A c6-ot azért választottam volna, mert sok e-mailt kell írnom és a billentyűzet miatt, meg sok nokiám volt már és nagyon jó volt az aksijuk, most sony-m van, de még egy napig sem bírja.
szia!
ezek közül mindenképp az ace nagyon jó telefon barátomnak is ilyen van a kinézete is olyan férfias teló
én még ajánlanám neked a mororola defy-t hasonló árban van és szuper telefon
ütés,por,vízálló már csak ezért is
tudtommal az aksija is bírja rendesen
vagy még a htc telefonok között nézz szét
a nokiát pedig felejtsd el mert borzalmas telefonja vannak mostanában-eljárt felette az idő,nagyon rossz az érintőképernyője
Utolsó válaszoló:
Köszönöm szépen, de valószínű maradok az ace mellet! :)
Köszönök mindenkinek, minden választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!