Ezt a facebook-ot win mobilra lehet telepíteni, ha igen linket dobtok?
2013. dec. 2. 18:40
2/5 anonim válasza:
windows mobile-ra már elég nehéz találni működő facebook alkalmazást. így hirtelen nem tudok mondani konkrét példát, de esetleg olyat tudsz, ami egyben több profilt is kezel.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg a windows mobile klienseket a szerverek már elküldik az anyjukba.
4/5 anonim válasza:
így van, meg úgy általában a régebbi verziós klienseket. én iPhone-al próbálkoztam meg, mikor még a bugos, akadozós hivatalos kliens volt, hogy egy régebbi verziós klienst feltettem, megszereztem az .ipa fájlát, és például a chat-re rámentem, és csak egy jó hosszú hibakódot írt ki, szóval igen, egészen biztos, hogy az új kliensek, és maga az oldal már más elveken működik, mint régen, és ezért nem lesznek kompatibilisek.
5/5 A kérdező kommentje:
hát, alap program. próbáltam régi meg új verziót is. mégse...
de ez az új még 1ik ismerősöm régi fajta telóján is elmegy :/
2013. dec. 3. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!