Segítség! Nokia Lumia 900 telefonomon az összes facebook videó lejátszása lehetetlen. Adobe flash player frissítését kéri. De ezt nem tudom telepíteni, mert nem találom a Windows Phone-ra valót. Valaki megoldás?
#1-nek igaza van, Adobe Flash hivatalosan talán csak a BlackBerry10 OS-en támogatott (illetve Androidhoz le tudsz vadászni régebbi változatot, bár nem tudom, ez mennyire kompatibilis újabb Android verziókkal).
Adobe is megéri a maga pénzét, hogy nem ellenőrzi, támogatott-e az adott platform, hanem csak ajánlgatja a letöltést, holott lehet, hogy nem is lehetséges (mintha anno iPhone esetén valami olyasmi jött volna be, hogy keressük meg az Apple-t).
Akkor telefonról nem tudok videót megtekinteni?
Már megbántam ezt a Windows Phone témát :S
Köszi szépen a hozzáértő kommenteket mindenkinek!
Akkor ez a probléma más mobilokon is előfordul, nem csak Windows Phone-on?
Esetleg videólejátszó program Piactérről? Ketesgéltem\kipróbáltam már annyit, de hátha valaki tud mást.
Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!