Hogy tudom megrendenli T-mobil webshopban?
Figyelt kérdés
Nos,ma voltam bent T-mobilnál,Lik300-as díjcsomagban változtattam számot egy Nokia Lumia 620-asra.620-as már kifuó termék,nem volt náluk sem,ezér' mondták,hogy adnak új számot,új SIM-et,azzla lépjek be T-mobil webshopba,és ott csak meg kell rendelnem a telefont.Nos,én rendelném is,de mikor kiválasztom,hogy már meglévő előfizetés,akkor azt írja ki,hogy meg kell várni az előző előfizetés lejártát.Meg is néztem adataimnál,hogy már megvan ez a Like 300-as díjcsomag,csak telefont nem tudom megrendelni.Ha meg rámegyek,hogy új előfizetés ,- aminek ugye semmi értelme,mer' már van egy- akkor meg ugye ki kell választanom egy új számot.Most akkor miva'?Kaptam már egy új számot is,új díjcsomagot a telóhoz,de nem engedi megrendelni a telót,mer' hogy még nem járt le.Most mit csináljak,fullra nem értem,mivan...2013. dec. 2. 18:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!