Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szép napot! Elrontottam a...

Szép napot! Elrontottam a Moto X-em (XT 1058) másik romot akartam rátenni de hibát irt ki. most az eredetit sem engedi vissza-- hogy segithetek ezen?

Figyelt kérdés
fel akartam dobni rá egy AT@T Romot, hátha jön gyorsabban a KitKat. Eredetileg CLARO PR-es volt a szolgáltato, RDS Lite, flash indul.5. lépésben megáll. failed. Semmi baj. Visszateszem az eredetit. Hittem.2. lépés failed. Telo nem indul el. A boot menüig jut el. Bármely opciora kattintok (recovery, AP fastboot. Stb. I) bejön a Moto logo és ujra boot menü tudnánatok segiteni?Gondolom az eredeti szoftver régebbi verzioszámu mint a mit rá akartam tenni, és nem engedi visszatenni, valami downgrade-t irogat ki köszönettel

#Motorola-X
2013. dec. 2. 10:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!