Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Galaxy Note 3-at...

Szerintetek Galaxy Note 3-at vagy Galaxy S4-et vegyek?

Figyelt kérdés

Nos nem tudok dönteni.

Mindkettő ugyanannyit tud , a note 3 kicsit többet.

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni ?

2013. dec. 2. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, nekem az S4 a nagy álmom, én mindenképp azt vennék.
2013. dec. 2. 09:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is S4 az álom :D De utána néztem ugyanazt tudja a teló csak sokkal erőseb és gyorsabb :)
2013. dec. 2. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
én note 3-at vennék, erősebb hardver, valószínűleg több frissítés is megfog rá jelenni, és Ultra HD-ban tud videót rögzíteni (ez a 3980x2160 körüli felbontás)
2013. dec. 2. 10:43
 4/6 schumilex55 ***** válasza:

Nem gyengék, itt az dönt hogy nagyobb kijelző kell vagy nem (azért elmondom hogy gyárilag 5 perces maximum van az ultra hd felbontásos videófelvételen).

A note 3 kevesebb nadrágzsebbe megy be az biztos, vagy maximum kabátzsebbe rakod bele.

2013. dec. 2. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Note 3:jóval erősebb hardver,jobb "képességek",nagyobb kijelző,Gear támogatás,S-Pen.

S4:kisebb kijelző,gyengébb hardver,nincs S-Pen és Gear támogatás sem(ez elvileg lesz)

Nekem S4 van nagyon szuper teló eddig ez a legjobb telefonom az eddigiek közül.De ha most kellene választanom tuti a Note 3-at venném.

2013. dec. 2. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
note 3 az usb 3.0-ás!! azt se felejtsük el! szóval. jövő szempontjából egyértelmű: note 3
2013. dec. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!