Ha a csajom állandóan nyafog, hogy a Galaxy S3 minije akadozik meg lassú akkor most ő hülye hozzá?
Mert nekem HTC Desire C van 600MHz-s első generációs Snapdragon CPU-val, én mégis ki tudom maxolni úgy, hogy nincsenek idegesitő laggolásai.
Talán mert mondjuk nekem nem mennek a háttérbe hülyeségek? Meg nem a home gombbal lépek ki mindenből? Meg nem gondolom azt, hogyha a főképernyő megjelent, akkor onnantól már minden oké? Meg nem fogy el az 500 megás adatcsomagom 2 nap alatt, mert mondjuk nem youtuberól hallgatok zenét mobilneten keresztül? Meg veszem a fáradtságot, hogy annak a csekély számú alkalmazásnak, amit használok megnézem azt a csekély számú végtelenül lebutított beállítások menüjét mielőtt elkezdem használni, hogy ne éljen önálló életet a telefon?
Fejlesztői lehetőségeknél minden bekapcsolás után állítsd le neki a háttérben futó dolgokat max. 3 folyamatra. Kegyetlenül tiltsd le a fészbúk alkalmazását és tedd be neki könyvjelzőbe a böngészőjébe (ami NE a Chrome legyen). Rakj fel neki egy CleanMastert.
Persze a tökéletes megoldás, ha lehülyézés helyett tartasz neki egy gyorstalpaló android tanfolyamot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!