Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a csajom állandóan nyafog,...

Ha a csajom állandóan nyafog, hogy a Galaxy S3 minije akadozik meg lassú akkor most ő hülye hozzá?

Figyelt kérdés

Mert nekem HTC Desire C van 600MHz-s első generációs Snapdragon CPU-val, én mégis ki tudom maxolni úgy, hogy nincsenek idegesitő laggolásai.

Talán mert mondjuk nekem nem mennek a háttérbe hülyeségek? Meg nem a home gombbal lépek ki mindenből? Meg nem gondolom azt, hogyha a főképernyő megjelent, akkor onnantól már minden oké? Meg nem fogy el az 500 megás adatcsomagom 2 nap alatt, mert mondjuk nem youtuberól hallgatok zenét mobilneten keresztül? Meg veszem a fáradtságot, hogy annak a csekély számú alkalmazásnak, amit használok megnézem azt a csekély számú végtelenül lebutított beállítások menüjét mielőtt elkezdem használni, hogy ne éljen önálló életet a telefon?

2013. dec. 1. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Fentiek alapján a csaj a hibás :) Nem tudja hasznákni a telcsit rendesen :)
2013. dec. 2. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy látom te értesz hozzá, talán megmagyarázhatnád neki azt hogy hogy máködik az Android, és azt is hogy ami fenn van Playen, nem jelenti azt hogy fel is kell telepíteni, sok ott a szemét.
2013. dec. 2. 08:57
 3/5 Wadmalac ***** válasza:
100%

Fejlesztői lehetőségeknél minden bekapcsolás után állítsd le neki a háttérben futó dolgokat max. 3 folyamatra. Kegyetlenül tiltsd le a fészbúk alkalmazását és tedd be neki könyvjelzőbe a böngészőjébe (ami NE a Chrome legyen). Rakj fel neki egy CleanMastert.

Persze a tökéletes megoldás, ha lehülyézés helyett tartasz neki egy gyorstalpaló android tanfolyamot. :D

2013. dec. 2. 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazabol csak azert vettem ilyen radikalisra a hangvetelt mert bedurcazott h leszoltam emiatt
2013. dec. 2. 13:16
 5/5 Wadmalac ***** válasza:
100%
Neki tanfolyam androidból, neked meg türelemből. :D
2013. dec. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!