Ha az iPhone 5-t 57500FT-ért árulnák, akkor a legyártási költségnek a 150%-át keresnék meg. (BECSÜLT ADATOK! ) Nem felháborító?
Figyelt kérdés
Jelenleg a legyártási költség 3,64-szereséért árulják az iPhone 5-t [Maagyarországon]. (BECSÜLT ADATOK!!!!) Nem durva?2013. dec. 1. 21:33
21/23 anonim válasza:
Én egyedül azt tartom felháborítónak, hogy valahogy nálunk minden jóval drágább, mint az usa-ban. Még a koreai telefonok is. Nem szeretem, ha palinak néznek.
22/23 anonim válasza:
Gondolkodj azon, hogy valahogy idekell érnie, meg az itteni hasznot is rádobják, helyben is vagyunk árral...
23/23 anonim válasza:
"Én egyedül azt tartom felháborítónak, hogy valahogy nálunk minden jóval drágább, mint az usa-ban."
Ha az kőolajat annyiért kapnánk mi is, akkor nem lenne itt árkülönbség, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!