Segítségre lenne szükségem, vettem apródról egy iphone 4st és kikapcsolgat randomba valaki konyít ehhez?
Figyelt kérdés
az a sztori, hogy elvileg a szervizből való visszaszolgáltatás után egy nappal vettem át, full jól fut, de olyanokat csinál, hogy kb napi egyszer gondol egyet és kikapcsol, de rendkívüli módon, mivel utána csak úgy tudom bekapcsolni, ha nyomom a home gombot meg a bekapcsoló gombot 10 mpig. Véleményekre lennék kíváncsi, valaki esetleg egy jó tanács2013. dec. 1. 16:46
1/1 anonim válasza:
szerintem úgy kapta vissza a srác szervízből, hogy sajnáljuk, ezt nem lehet megjavítani, max alaplapcserével, csak ezt elfelejtette mondani... egyébként próbálj meg csinálni egy restore-t, mert ha csak home+power gombra reagál, akkor az is lehet, hogy valamelyik szoftver a baj, vagy nem-e esetleg jailbreak-elt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!