Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Amerikából rendelek egy...

Ha Amerikából rendelek egy Iphone 5s-t akkor azt tudom itthon használni valahogy?

Figyelt kérdés
650 dollár az kb 145ezer Ft itthon sokkal drágább így jobban megéri és független .

2013. nov. 29. 17:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Ajánlom az ismerősödnek, ha több elektronikai cuccot is hoz, hogy ne Németországon keresztül jöjjön, hanem inkább Hollandián. A németek 450 Euron felüli behozott értékre Amerikából vámot számolnak. Ez valójában az egész EU területén érvényes, de nekem Amsterdamban egy szót sem szóltak azért, hogy 1 iPhonenal, 1 iPad Minivel és egy iPaddel jöttem. Főleg, hogy az elektronikai cuccokat kötelező a kézipoggyászba tenned. A garanciát, illetve a papírokat hozzá pedig jó, ha inkább postán küldi el az ismerősöd, mert ha azt meglátják nálad, akkor tudják, hogy újonnan vásárolt. Frankfurtban konkrétan nagyon szigorúan ellenőriznek. Szóval ajánlatosabb inkább valamelyik Skyteam légitársasággal utazni, azaz Delta, illetve KLM.
2013. dec. 1. 17:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Irtam hogy CAD,meg hogy toronto...

Ha simán haza megy ès bele rakja a böröndbe nem lesz vàm...

2013. dec. 2. 00:08
 23/25 anonim ***** válasza:

Èn szoktam utazni haza sokat...mondjuk anglia vagy franciàn keresztül...multkor

Sajàt Iphone ,sajàt laptop...ps3 tàska,böröndbe 3 iphone meg egy laptop...senki nemmszolt hozzàm.

2013. dec. 2. 00:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de azt is lehet hogy kibontja pl úgy hozza mintha a saját telefonja lenne amit használ .
2013. dec. 2. 08:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, úgy csináltam én is. Nem magamnak vettem 2 iPadet. :D
2013. dec. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!