Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Amerikából rendelek egy...

Ha Amerikából rendelek egy Iphone 5s-t akkor azt tudom itthon használni valahogy?

Figyelt kérdés
650 dollár az kb 145ezer Ft itthon sokkal drágább így jobban megéri és független .

2013. nov. 29. 17:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

ma 15:37

Te jelenleg hol veszel 207Ft-ért dollárt?? Oda megyek én is venni.

2013. nov. 30. 17:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Én Amerikában vettem iPadet, de csak wifivel és itthon gond nélkül működik, egyedül ugye a töltőre kell külön csatlakoztató. Garanciát is kaptam, nem tudom mi volt ez a szöveg, hogy nincs rá garancia.
2013. nov. 30. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:

Kaptál garit, csak itthon nem érvényes. Olyat senki nem írt, hogy nincs rá garancia.

De te is legyél okos. Ott van a magyar honlapon is, hogy amit az EU-n belül veszel azt csak az EU-n belül szervízelik ingyen.

Olvassál:

[link]

"A szolgáltatásokat csak az Európai Gazdasági Térség (EGT) és Svájc területén élő azon iPhone-tulajdonosok vehetik igénybe, akik az EGT valamely más tagországában, Svájcban vagy lakóhelyük országának Apple Online Store áruházában vásárolták a készüléket."

2013. nov. 30. 20:02
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat igazából ha ismerős elhozza úgy nagyon megéri akár azt is lehet hogy hozat az ember vagy 10-et 145ezer kb 1db és 180-190-be eladja apródon :) Arra is gondoltam kimegyek amerikáb mert kíváncsi vagyok rá és hozok egyet :)
2013. nov. 30. 20:03
 15/25 anonim ***** válasza:
Western Union annyiba váltotta át párnapja...de az elég rossz...
2013. dec. 1. 03:33
 16/25 anonim ***** válasza:

ma 03:33

Kanadai dollárt azt lehet, de USD-t azt tuti nem. Vagy éppen te kaptál érte ennyit. De, hogy ennyiért nem lehet venni az biztos.

2013. dec. 1. 09:26
 17/25 anonim ***** válasza:

"hozat az ember vagy 10-et 145ezer "

Jól van kisfiam, a vámosok meg hülyék és nem fog nekik feltűnni a 10 telefon.

Örülj ha egyet be tudnak hozni neked, az sem 145e lesz, de úgy látszik nehezen fogod fel, hogy ott is van ÁFA.

2013. dec. 1. 09:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát érdekes a garancia cucc, mert én rákérdeztem valamelyik nap Pesten és azt mondták, hogy minden authorized reseller és Apple üzletben érvényes a garancia az egész világon... És Amerikában is ezt mondták.
2013. dec. 1. 10:56
 19/25 A kérdező kommentje:
Ha ismerősöm veszi meg miért kéne rá bármit fizetni a vételáron kívül 650 dollár ennyi pont elhozza és kész miért kéne bármilyen szart is fizetni rá ?
2013. dec. 1. 16:23
 20/25 A kérdező kommentje:
Az árban benne van az áfa ..
2013. dec. 1. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!