Sony xperia S? bővebben lent
Mi a véleményetek az Xperia S ről? döntés előtt állok és nemtudom melyik lenne a legmegfelelőbb, amik szóba jöhetnek elsősorba az Alcatel One touch Idol S, illetve nézegettem ezt a ZTE grand X In-t, a többi meg htc desire 300 és 500, samsung galaxy s3 , alcatel ot idol,xperia L ?!
köszönöm előre is a válaszokat.
egyszerűen fapados a fejlettebb telefonokhoz képest.
az általad említettek közül az s3 talán a legjobb vétel.
a samuk nekem sem tetszenek de leginkább kívülről mert belülről azért elég jól kezelhető a rendszer.
ismerősom nemrég hozott ki szinte ingyen egy galaxy expresst,nem rossz kis teló az mondom ezt úgy hogy nekem lg optimus G van ahhoz vagyok hozzá szokva.
picit lassúbb az express de elfutnak rajta a játékok,a kijelzőjén a gyenge ppi érték nem is látszik /szuper amoled/.
esetleg nexus 4 nem jöhetne neked szóba?
az magasan verné az általad felsoroltakat annyi hogy függetlenben tudod megvenni.
az aranykártyás dolog megmarad a független telónál is hisz ugyan azt a simet tudod használni pusztán a kedvezményes telefon vásárlásról kell lemondanod de a nexus simán megéri a gsm bolti árát.
szóval azért érdemes lenne meggondolni ezt a mindenféle képen szolgáltatónál várárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!