Lg G, Nokia lumia 920, vagy Sony Xperia SP?
"A Nokia egyszerűen rossz minőségú"
Akkor hogy is képes egyre több Lumia telefont eladni? Nem gondolnám, hogy csak a rendszer miatt...
A Q3-ban az Android csak 50%-ot nőtt, a WP pedig 150%-ot
Igen igaz ami igaz, hogy WP-re nincs annyi app, de ez is csak idő kérdése. Viszont sokkal stabilabb rendszer, és optimalizáltabb a rendszer mint a droid. Szerintem jobban jársz egy WP-s telefonnal, mint egy droidossal, mert megóvod magad az idegeskedéstől
Az első válaszoló vagyok.
Windows Phone-nál rengeteg minden fizetős ami Androidnál ingyenes. Másrészt közel sem fejlesztik annyira az alkalmazásokat WP-re mint androidra. Másrészt WP-nél nincsenek widgetek csak élő csempék, nincs mozgó háttér, nincs sok olyan alkalmazás, játék ami Androidra van.
Az Optimus G-t ajánlom neked, bár nem tudom, szolgáltatónál lehet-e még kapni. Abban a legreősebb a hardver és a legszebb a kijelző. Ráadásul az LG optimalizál legjobban androidos téren (motorola után).
Sp-t akkor ajánlom, ha olcsón kapod meg... nekem is SP van. 76-ért szinte hasonló hardvert kapsz, mint a G, csak itt 2 magos. Viszont bűnronda fakó a kijelzője a többi telefonhoz képest... bár nekem semmi bajom sincs vele, de ha melléteszel akár egy 40 ezer forintos kínai IPS telefont, már úgyis feltűnik a különbség. :)
Nokia-t nem ajánlom, nem jó a WP, még egy csengőhangot sem lehet beállítani rajta külön app nélkül... ráadásul ennek a leggyengébb a hardvere. Persze WP-nek elég a gyenge hardver, bla-bla.. gondolom akarsz játszani, vagy ilyesmi... nos azt rajta nem tudod, mert ad1: nincs rá, ad2: ha van is, akadni fog, mint a bűn.
Az SP-t amúgy támogatják még egy darabig. Android 4.1 van most, decemberben jön a 4.3, majd jövőre a 4.4 KitKat, közben érkezik 1-2 hibajavító patch is. :) Amúgy az Optmis G ugyanaz, mint a Nexus4... ha teheted Nexust vegyél.
Azt kihagytam, hogy viszont ha fotózni szeretnél, vagy videózni.. akkor értelemszerűen a Lumia. Csodálatos fotókat lő még sima automata módban is. El sem tudom képzelni, milyen lehet egy olyan kezében, aki tudja, mit csinál. :))
előző voltam*
"A Nokia egyszerűen rossz minőségú"
Láttál már Te Nokia Lumiát egyáltalán? Még a WP7-es 610 is jól néz ki.
A WP szerintem komoly embereknek való, akik szertik a minőséget és nem töltik le az összes garázsban fejlesztett semmire sem jó appot. Minek? Játék van bőven WP-re, a fizetősök nagy része 275-huf ba kerül.
Minek kell Ferrari ha utánna nem tankolsz bele?
A WP egy kifinomult optimalizált rendszer, mindenféle sallangtól nélkülözve, amik csak megkeseritik az életedet.
HA szempont nálad, hogy hullámozzon a háttér, meg hasonlítson a számítógépeden lévő ikonikus asztali elrendezésre akor te nem telefont akarsz venni.
tény, hogy a WP-ben nem futnak a háttérben a programok, így sajnos kibir egy napot is az akkumulátora, mert amikor nem használom a telefont akkor nem használom.
"Másrészt közel sem fejlesztik annyira az alkalmazásokat WP-re mint androidra."
Ez az érved sem helytálló, ugyanis a WP8 még egy jóideig kapni fogja a frissítéseket, és alkalmazásfrissítéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!