Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia E szoftverfrissíté...

Kisgomb kérdése:

Sony Xperia E szoftverfrissítése nem sikerül. Vajon miért? Nem megy tovább a frissítés!

Figyelt kérdés
Egy Xperia E boldog (vagy nem) tulajdonosa vagyok. Megjött az értesítés, hogy új frissítés érhető el méghozzá a 11.3. A.2.23 jelzésű. A PC Companion programon belül látja is a szoftver, hogy új frissítés van. Rá is nyomok, hogy frissítés, itt egészen addig eljutok, hogy húzzam ki az USB-t, kapcsoljam ki a telefont, várjak 5 másodpercet, majd vissza az USB-t a számítógépbe, majd nyomjam le a hangerő gombot, és tartsam nyomva, amíg az USB kábelt csatlakoztatom.Mindez meg is történik, de ezután semmi sem történik. Meddig kell nyomni a hangerőt? Vagy mit cseszek el?

2013. nov. 27. 08:59
1 2
 11/16 Wadmalac ***** válasza:
Próbáld meg simán úgy bevinni, hogy megkéred őket, tegyék fel a frissítést mert most neked nincs net hozzáférésed. Nem is kell mondani, hogy próbáltad, így nem tudják rád fogni hogy te qrtad el. Aztán szenvedjenek vele ők.
2013. dec. 3. 08:43
 12/16 Wadmalac ***** válasza:

A wifiről frissítést nem is próbáltad?

[link]

2013. dec. 3. 12:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy nagyon jó ötlet. Ezt fogom tenni. :-)
2013. dec. 4. 08:36
 14/16 A kérdező kommentje:
És hogy tudom beállítani azt, hogy WIFI-ről frissítsen? Mert itt kiírja, hogy csak számítógép segítségével frissíthető.
2013. dec. 4. 08:38
 15/16 Wadmalac ***** válasza:

#14:

Hát akkor sajnos valóban csak pc-ről. Ebben a magyar szolgáltató a hunyó, nem teremtették meg az online update feltételeit. A Z-m wifiről frissít.

2013. dec. 4. 09:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors válaszokat. Akkor nem maradt más hátra, minthogy bevigyem a szolgáltatóhoz. :-)
2013. dec. 4. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!