Sony Xperia E szoftverfrissítése nem sikerül. Vajon miért? Nem megy tovább a frissítés!
A pontos sorrend: usb kábelt bedugod a számítógépbe, majd már lenyomva tartott hangerő gombbal dugod a kábelt a telefonba. Ja és nem mindegy, hogy hangerő fel vagy le.
Ha mindezt jól csináltad, akkor kutya kötelessége lenne működni.
Ha jól csináltad, ki kell gyulladnia a LED fénynek a telefonon, aztán a PC Companion kiírja, hogy frissítés elkezdődött, elengedheted a gombot.
Az E kivehető akkus, ha jól emlékszem. Esetleg a kikapcsolás után kikaphatod az akkut is 5 másodpercre, aztán visszarakod és utána hangerő + usb bedug.
Feltételezem, hogy gyári, nem főzött rom van a telódon.
Tudtommal a frissítéshez nem kell az USB hibakeresést engedélyezni a beállítás/fejlesztés menüben és mindegy, hogy a beállítás/xperia/usb kapcsolódási mód MTP vagy adatátvitel módban van-e. Mindenesetre, ha a fentiekkel sem akar működni, ezt a két beállítást még ellenőrizhetnéd és átállíthatnád, hátha.
Elvileg nem szól bele, de azért jó odafigyelni arra is, hogy az akkud min. 60%-on legyen.
Nem próbáltad wifin frissíteni?
Mert az Update Center appba lépve wifin át le tudod húzni a frissítést és települnie kellene.
Köszi a választ. Így csináltam, de nem történt semmi. A zöld led az kigyulladt, de nem azért, amiért kellene. A zöld led azért gyulladt ki, mert észrevette, hogy USB-n van csatlakozva, és elkezdett tölteni. Majdnem 100%-on van a teló. Úgy próbáltam, hogy mind a két gomb be van nyomva, de akkor megpróbálom úgy, hogy a fel, vagy a le gombot nyomom.
WiFi-n nem tudom, hogy lehetne frissíteni, mert egyszerre az USB-s csatlakozást ajánlja fel.
Ezért utálom a PC companiont.
Van drasztikusabb, de biztos megoldás.
Ments el mindent, ami nem a belső tárba, vagy az sd-n van, tehát kapcsolatok (google szinkronizálás), pl. Super Backup progival alkalmazások, sms-ek stb., aztán telepítsd fel a Sny Update Service progit és azzal frissíts.
Csak ez gyári üresre törli a telefont, azért írtam a mentést. Belső memóriát, SD-t nem piszkálja, de a telepített alkalmazásaidat, sms-eket, beállítási adatokat igen.
Szia! Köszi a választ. Este megpróbálom. Gondolom egy sima szinkronizálás nem elég (a PCC-vel). Megkeresem azt a Backup progit is.
Aztán meglátjuk. :-)
Hát ez már az.
Ha még van garancia, én bekérdeznék a szolgáltatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!