Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung GT S5230-as készülék...

A Samsung GT S5230-as készülékben van wifi?

Figyelt kérdés
Ilyen telefont szeretnék venni és kíváncsi vagyok egy-két dologra szóval ha hallottatok róla jót vagy rosszat akkor légyszi azt is írjátok le. Köszi
2009. nov. 20. 20:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne sajnos. De attól nagyon jó telefon! Nekem ilyenem van :P
2009. nov. 20. 20:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyen van és nagyon jó, mégjobb lenne persze ha lenne benne wifi
2009. nov. 20. 21:16
 3/22 anonim válasza:
Az új "Star" ban, már raktak.
2009. dec. 3. 19:43
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen vanés hiányolom belőle de amúgy szerintem egy nagyon jó telefon! Az iPhone árának a negyedét kell érte kifizetni jobb helyeken, és közel annyit tud, mint egy iPhone!!!
2010. jan. 8. 19:47
 5/22 anonim válasza:

Na azért jóval messze vagy egy iPhone tudásától mivel bátyámnak az van!

Nekem is ilyenem van, én is hiányolom a WiFI-t, mert lenne rá szükségem!

2010. máj. 4. 20:03
 6/22 anonim válasza:
Hát igen, az IPhone ( vagy akár IPod) hoz képest semmit, nincs benne multi-touch ami rengeteget dobna MINDEN telón, nameg nincs akkora visszhangja, hogy az össze játékgyártó az eddigi játékait megcsinálja rá telóverzióba (mint IPhonra!)
2010. jún. 19. 00:48
 7/22 anonim ***** válasza:

"Na azért jóval messze vagy egy iPhone tudásától mivel bátyámnak az van!

Nekem is ilyenem van, én is hiányolom a WiFI-t, mert lenne rá szükségem!"

"Hát igen, az IPhone ( vagy akár IPod) hoz képest semmit, nincs benne multi-touch ami rengeteget dobna MINDEN telón, nameg nincs akkora visszhangja, hogy az össze játékgyártó az eddigi játékait megcsinálja rá telóverzióba (mint IPhonra!)"

Én azt mondtam, hogy az ÁRÁHOZ KÉPEST KÖZEL annyit tud, mint egy iPhone. Azzal tisztába vok h az iPhone qrvajó, mert apámnak is az van de ahhoz képest h az iPhon 200ezer forint és az említett példány csak 30ezer (már jobb helyekn) forint és azért elég sokat tud a telefon... és igazából csak WiFi és alkalmazások/játékok nincsenek rajta amik az iPhon-on igen :/

2010. jún. 30. 10:28
 8/22 anonim válasza:
álitólag van rajt wifi csak rá kell eakni az s5230w szoftverjét.
2010. aug. 7. 16:51
 9/22 anonim ***** válasza:

tegnap 16:51

ezt honnan veszed/tudod?

2010. aug. 8. 22:43
 10/22 anonim válasza:
Láttam egy weblapon h megcsinálták és ment rajt a wifi.
2010. szept. 14. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!