8. -os lánynak milyen színű IPhone5c?
Most nem kekeckedésből írom ezt neked de az iphone 5C pont az az iphone amit hamarosan kivonnak a forgalomból mivel senki sem veszi, jó van egy-két eltévedt ember (ebben az esetben rólad van szó) aki a szín miatt veszi meg és nem a hardver miatt. Mert ha egy kicsit is ránéznél az interneten arra hogy mit tud nagyon is csodálkoznál hogy 20.000-el drágább mint az 5 és egy dologgal tud többet.... színes. Eszméletlen ugye? többet nem is tud. Proci ugyanaz kijelző aku idő.... Megszámoltam hogy pontosan mennyit kell gyűjtened 1 évig hogy 180.000 kijöjjön. Nagyjából ha minden nap 500Ft-ot a spórolós malackába ha beleraksz 1 év után 180.000 fog kijönni. Most mi lenne ha még várnál február-márciusig és vennél egy 5S-t? Ezerszer többet tud mint az 5C használhatod a mellbimbód feloldáshoz mivel ujlenyomat szenzor van benne..... Van belőle arany színű ami eszméletlen eredetileg Pezsgő de most ne menjünk bele. És ha már így belementem ebbe akkor képzeld el (biztosan nem azért veszed az iphone-t hogy csak legyen főleg színeset ami még feltünőbbé teszi a megjelenést) hogy bemész a suliba és előhúzol a zsebedből egy arany iphone-t ha attól nem akadna el mindenki lélegzete akkor ők bill gates fanok és steve jobs és tim cook műveit utálják.
A lényeg az tudom ez a divat megértem pózolj telefonnal tükörbe rendben én is tettem már ilyet főleg iphone ipad ipod iMac Macbook-al szóval tudom milyen. A lényeg ha a megjelenésre mész és azt akarod hogy még 3-4 évig bírja a telefon akkor 5S semmilyen mértékben ne legyen 5C rendben kimondom egy kalapf0s....
Amugy vagy 5C: Sárga
5S: Pezsgő alias ARANY
Szia!! Kéket. ha meg túl csajos vagy akkor rózsaszínt .
Nekem fehér van de ha te a kék,rózsaszín,sárga közül választanál akkor ezt a kettőt mondanám..
13/L
Ööö, ezt mért volt olyan fontos feltenni. Mert itt nem tudjuk ki vagy. Legyen olyan színű amilyent szeretnél.
Nekem igazából az 5s arany tetszik, vagy akkor kék, az nem olyan gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!