Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 8. -os lánynak milyen színű...

8. -os lánynak milyen színű IPhone5c?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 19:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

Nyilván,spórolok egy évig egy méregdrága sz@rra,ahelyett,hogy vennék 40ezerért egy teljesen jót :D

8.-as vagyok,most veszek telefont,30ezerért.

Emellett csomó más boldogít az életben,s nem érdekel,hogy mit gondolnak rólam a többiek. :D

2013. nov. 26. 19:40
 12/28 anonim ***** válasza:

Jól tudtad,hogy ez lesz ;)

Nem cseszegetni akarlak,csak gyere rá végre,hogy..

A pénz nem boldogít.. :D ...nélküle nem lehet viszont élni

Az IPhone nem boldogít,csak tönkretesz ;)

Lebeszélni próbállak,mert a 180ezer forint rohadt sok pénz :)

2013. nov. 26. 19:47
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

minek 8.os lánynak iphone? nem leszel töle menőbb...

amúgy én se szeretnék iphonet mert egy szar, android olcsobb jobb.

ha mégis ip5 veszel akkor ne a c és s szériából válassz mert sokan panaszkodnak hibák miatt, leggyakoribb probléma a kékhalál (pcworld is írt róla egy cikket)

2013. nov. 26. 19:53
 14/28 anonim ***** válasza:
46%
Elnézést kislányka,nem te hanem a szüleid érték el ezt a "nemes célt"xD Gondolom nem robotoltál egész nyáron napi 12 órába 30.000Ft havi fizetésért.Na látod.Nem mellesleg fele ennyiért tudnál egy fényévekkel jobb telót venni ami legalább még egy kicsit menő is nem pedig tucattermék.De ha te ennyire nem értékeled a pénzt akkor legyen sárga.Rózsaszínt csak akkor ha nagyon sok rózsaszín cuccod van.
2013. nov. 26. 20:02
 15/28 schumilex55 ***** válasza:
57%

Már jó sokadjára mondják el ugyan azt ezen az oldalon ez pedig már zavaró (az itteni beszélgetés láncra és válaszokra gondolok).

Szerintem kékben a legszebb de nem én döntök :)

(Mielőtt leszólnak android fan vagyok :p)

2013. nov. 26. 20:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de erre a kérdésre csak te tudhatod a választ. Azért csak látod, melyik tetszik a legjobban, nem?:) Szerintem mind a sárga, mind a fehér, kék és főleg a rózsaszín jó lehet egy fiatal lánynak. Rózsaszín talán túl "tipikus", sárgát meg személy szerint nem szeretem, fehér snassz... Kéket bár általában fiúkhoz szokták kötni, ez az árnyalat szerintem "uniszex".

#16: az a gond a PC World-del (és az írott sajtóval úgy en bloc), hogy mire megjelenik, addigra elavult a tartalom. iPhone 5s-em van kb magyarországi megjelenés óta, és már 2x frissítettem a szoftvert. 7.0.3 javította a kékhalált, 7.0.4 óta pedig egyetlen komolyabb buggal sem találkoztam. Már tesztelik a 7.1-et, amely előrejelzések szerint főleg optimalizációt (főleg a 3 éves iPhone 4-nek van rá szüksége)/javításokat tartalmaz. Na ez az, ami droidról nem mondható el, Nexus 4-emre 1 sem jött, míg megvolt, pedig az is tele volt kínos dolgokkal (pl push nem működött Wifi-n, mert hibás volt a WLAN driver).

2013. nov. 26. 20:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Én fehéret vennék (bár a sárga se rossz), ha vennék. Az iphone nem ér annyit...de ez az én véleményem...és ha azt akarsz venni akkor azt veszel, csak legyél tisztában a lehetőségekkel:)
2013. nov. 26. 20:20
 18/28 anonim ***** válasza:
58%
ne kérj semmilyet...én is iPhone-t használok, NEM azért, hoyg villogjak vele. az ilyenek miatt viszont én is köcsög apple fan vagyok, amiből ígyis elég sok van. nehogy azt mond, hogy nem villogni veszed...ha használni vennéd, akkor az lenne a legkisebb problémád, hogy kéket vagy sárgát vegyél...
2013. nov. 26. 20:23
 19/28 anonim ***** válasza:
Spórolj még egy csöppet és vegyél 5s-t, abból is az ezüstszínűt.
2013. nov. 27. 01:02
 20/28 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a buta emberekkel.

Nézd meg élőben, és akkor tudni fogod, hogy melyik szín jön be neked jobban. :D

Nekem a zöld és a fehér tetszik.

2013. nov. 27. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!