8. -os lánynak milyen színű IPhone5c?
Nyilván,spórolok egy évig egy méregdrága sz@rra,ahelyett,hogy vennék 40ezerért egy teljesen jót :D
8.-as vagyok,most veszek telefont,30ezerért.
Emellett csomó más boldogít az életben,s nem érdekel,hogy mit gondolnak rólam a többiek. :D
Jól tudtad,hogy ez lesz ;)
Nem cseszegetni akarlak,csak gyere rá végre,hogy..
A pénz nem boldogít.. :D ...nélküle nem lehet viszont élni
Az IPhone nem boldogít,csak tönkretesz ;)
Lebeszélni próbállak,mert a 180ezer forint rohadt sok pénz :)
minek 8.os lánynak iphone? nem leszel töle menőbb...
amúgy én se szeretnék iphonet mert egy szar, android olcsobb jobb.
ha mégis ip5 veszel akkor ne a c és s szériából válassz mert sokan panaszkodnak hibák miatt, leggyakoribb probléma a kékhalál (pcworld is írt róla egy cikket)
Már jó sokadjára mondják el ugyan azt ezen az oldalon ez pedig már zavaró (az itteni beszélgetés láncra és válaszokra gondolok).
Szerintem kékben a legszebb de nem én döntök :)
(Mielőtt leszólnak android fan vagyok :p)
Ne haragudj, de erre a kérdésre csak te tudhatod a választ. Azért csak látod, melyik tetszik a legjobban, nem?:) Szerintem mind a sárga, mind a fehér, kék és főleg a rózsaszín jó lehet egy fiatal lánynak. Rózsaszín talán túl "tipikus", sárgát meg személy szerint nem szeretem, fehér snassz... Kéket bár általában fiúkhoz szokták kötni, ez az árnyalat szerintem "uniszex".
#16: az a gond a PC World-del (és az írott sajtóval úgy en bloc), hogy mire megjelenik, addigra elavult a tartalom. iPhone 5s-em van kb magyarországi megjelenés óta, és már 2x frissítettem a szoftvert. 7.0.3 javította a kékhalált, 7.0.4 óta pedig egyetlen komolyabb buggal sem találkoztam. Már tesztelik a 7.1-et, amely előrejelzések szerint főleg optimalizációt (főleg a 3 éves iPhone 4-nek van rá szüksége)/javításokat tartalmaz. Na ez az, ami droidról nem mondható el, Nexus 4-emre 1 sem jött, míg megvolt, pedig az is tele volt kínos dolgokkal (pl push nem működött Wifi-n, mert hibás volt a WLAN driver).
Ne foglalkozz a buta emberekkel.
Nézd meg élőben, és akkor tudni fogod, hogy melyik szín jön be neked jobban. :D
Nekem a zöld és a fehér tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!