Samsung Galaxy S3 klón vélemény?
Figyelt kérdés
Rendeltem egyet 30E-ért újonnan.
- 1.0Ghz-es Proci
- WiFi- 802.11bgn
- 512MB RAM
- Bluetooth 4.0
- HD videófelvétel
- 5MP hátlapi kamera
- 5MP Előlapi kamera
- Fényérzékelő,
- Gyroscope
2013. nov. 25. 22:01
2/16 anonim válasza:
5ezret nem ér...5 megapixeles előlapi kamera...vicces, hogy a nagy gyártók sem raknak a telóikba 2 megapixelesnél nagyobb előlapi kamerát...
3/16 anonim válasza:
szerk.: na jó, ér egy 20ast. 4.1.9-es droid...:D
4/16 A kérdező kommentje:
Az előlapi kamerájával én is tisztában vagyok hogy nem lehet annyi .
De nekem ez inkább netezésre és fényképezésre és telefonálásra kellene nem szeretném tele tenni mindenféle alkalmazással játékkal.
2013. nov. 25. 22:05
5/16 A kérdező kommentje:
Sztem csak jobb mint egy Huawei ascend y200 mert most olyanom van,
2013. nov. 25. 22:07
6/16 anonim válasza:
Majd meglátod, ha megkapod, mindenesetre a klónok egyszerű kínai készülékek, amelyek úgy néznek ki, mint egy nagy cég terméke. Azaz attól, hogy SGS3 egy jó telefon, egyáltalán nem következik, hogy ez is az lenne.
7/16 anonim válasza:
A leírás kb semmit nem mond el róla, de az Y200-nál jobb lehet. 30-at viszont biztos nem ért, 15-20-at max.
8/16 anonim válasza:
Ebből igazán semmi nem tudható meg. Jó volna tudni, hogy milyen SoC van benne, mert nem mindegy, hogy az egy MEDIATEK, vagy egy Apple A7 (nyilván nem egy A7 :DD, de akkor sem mindegy, hogy milyen típusú a SoC).
9/16 anonim válasza:
A kijelző adatairól sem írt semmit.
Lehet, hogy rád sóz egy 140 PPI-s kijelzőjű mobilt :S
Mondjuk képekből ítélve nem tűnik rossznak a helyzet (mármint kijelzővel kapcsolatban).
10/16 anonim válasza:
Már úgyis mindegy mit gondolunk róla... Majd várjuk a tapasztalatokat. Nem csak a pozitívakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!