HTC Sesation XE vagy IPhone 4S érdemesebb inkább venni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 21:20
1/7 anonim válasza:
a kettő közül egyértelmű iphone 4s inkább
2/7 anonim válasza:
4S, az XE ma már nagyon gagyinak hat, jóval olcsóbban lehet komolyabbnak kinéző telefont kapni.
3/7 A kérdező kommentje:
iphone forumot tudnátok mondani, ahol utánanézhetnék
2013. nov. 24. 21:40
4/7 anonim válasza:
konkrétan miután szeretnél utánnanézni? amúgy szerintem is inkább 4S. nem rossz az XE, de gyorsan lecsengett.
5/7 A kérdező kommentje:
Iphone4S-ek, mert eddig amit találtam, hogy van valami jailbreak, amivel lehet "függetleníteni", ami gondolom olyan mint a root hozzáférés androidnál, erről szeretnék többet megtudni
2013. nov. 25. 11:50
6/7 anonim válasza:
ez jelenleg úgy áll, hogy az utolsó untethered jailbreak, ami javasolt(tethered-hez ha egyszer valami miatt ki kell kapcsolnod a telót, akkor utánna csak akkor tudod visszakapcsolni, ha gépközelben vagy, ezért nem ajánlatos), az 6.1.2-es iOS-re volt, tehát ha ennél frissebb iOS van a telefonon, akkor jelenleg nem tudod jailbreak-elni. idáig olyan tippek vannak, hogyha kijön az iOS 7.1, azután el lehet képzelni egy untethered jb-t a közeljövőben, talán még idén. a függetlenítés viszont egy külön dolog, tehát ha jb van, az még nem feltétlenül jelenti, hogy találtak erre is egy rést, szóval ahhoz elképzelhető, hogy várni kell még.
7/7 A kérdező kommentje:
annyi elég is lenne nekem, hogy tudjak letöltött (pl ncore-ról) programokat feltelepíteni rá
2013. nov. 26. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!