Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Iphone 4s-t vagy...

Szerintetek Iphone 4s-t vagy Ipod 5g-t lenne érdemesebb vennem?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkozom rajta de nem jutok dűlőre vele.Melyik érné meg jobban ha leszámítjuk azt hogy Iphonnal lehet telefonálni mert arra van megoldásom.
2013. nov. 19. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem inkább iPhone. iPod az egy kötött lehetőségekkel bíró iPhone. Persze, mint médialejátszó, amire játékokat és egyéb appokat rakhatsz, megállja a helyét, de szerintem egy okoskészüléknél fő szempont, hogy legyen valamiféle internetelérése, ami így állandó wifi híjján főként otthon lenne használva. Ez persze emberfüggő, én például elég keveset játszok, tehát ha lenne egy iPod a zsebemben, maximum zenét hallgatnék rajta, arra meg nem kell egy touch, elég lenne mondjuk egy nano is.
2013. nov. 19. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
arra lennék kíváncsi hogy melyik bírnál jobban pl.: a játékokat mert a telefonálos részt megoldanám ipodnál is csak azt szeretném tudni melyik gyorsabb, melyik bírja tovább és jobban meg ilyenek
2013. nov. 19. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
a kettő közel azonos hardverrel rendelkezik azt hiszem, csak ugye iPod-ban előnyösebb a 4 inches kijelző. nyilván a gsm modul miatt kb annyi ideig bírja, mintha offline módban használnád az iPhone-t. a hívással nekem sincs bajom, konkrétan az utóbbi 1 évben jó ha 3x telefonáltam, engem csak a mobilnet hiánya tántorítana el az iPodtól.
2013. nov. 19. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:
először ipodot akartam és hozzá egy gyengébb régebbi telefont de aztán elgondolkoztam az iphonon de lehet inkább maradok ipodnál vagy amelyiket meg tudom venni karácsonyig
2013. nov. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!