Melyiket érdemesebb vennem?
samsung nx1000 67.000
Canon 110d 89.000
Eddig telefonnal fotózgattam meg egy kis kompakt képpel :)de most nagyon megtetszett a fotozás, tudom hogy sokat kell tanulni és nagyon drága és magyarországon nemnagyon lehet belőle megélni, szóval marad a hobbi és családdal vagy haverokkal való utazás megörökítése. :) nincsenek nagy elvárásaim, nem tervezem hogy objektiveket fogok cserélni de lehetséges, e-miatt néztem a bridge gépeket, azok közül a a fujifilm finepix s4000,s4200.. de ahogy néztem a teszt fotoit kb a telós fényképezéssel egyenlő de javitsatok ki ha tévedek :'D. a samsungba a smart funkciok tetszenek meg az ára most nagyon bejön. a canon azért tetszik mert azért csak egy tükörreflexes gép még akkoris ha ez a legolcsobbak egyike, ez az drágább és nemtudom megér-e ennyit pénzt ha nem akarok objektiv cserével foglalkozni. ja ésmég szempontnak számit az esti képek minősége , bulik megörökítése vagy ilyesmi :) na ennyi várom a válaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!