Iphone-t Vagy más rendszerü telefont érdemesebb vennem?
Figyelt kérdés
Üdvözletem. Mostanában gondolkodom telefon vásárláson mert a jelenlegi nem internetképes és azon gondolkodom hogy Iphone-t vagy már rendszerü telefont volna e érdemesebb vennem? Ti melyiket választanátok? Android kaka nekem nem kellene mert nem tetszik!2013. máj. 12. 23:41
1/7 anonim válasza:
én nekem nem tudnának olyan telefont mondani amiért odaadnám az iphoneom
2/7 anonim válasza:
Már meg is válaszoltad a kérdést, mégpedg abból az okból, hogy az Androidon kívül csak az iPhone létezik :D És különben én meg vagyok vele elégedve.
3/7 anonim válasza:
Nekem Blackberry-m van és imádom. Semmi pénzért nem vennék Iphone-t.
4/7 anonim válasza:
pff 2. válaszoló, ezt ne nagyon híreszteld, mert kiröhögnek. Én a helyedben nem iPhone-t vennék hanem egy WP8-as telefont (mondjuk lumia x20), de ott van még a Blackberry is, kiváló rendszer. Androidra azok mondják hogy kaka akik egy régi verziós telefont próbáltak ki, vagy valamilyen hihetetlenül olcsó androidos telefont
5/7 anonim válasza:
Tisztában vagyok róla, hogy ez az oldal olyan, mint a való világ, csak kicsiben, mármint ugyanolyan hülyék vannak itt, bár lehet, hogy arányaiban itt többen vannak. WP8? Lol, ne szórakozzunk már, ki használ olyat? Blackberry? Mindjárt becsődöl, csak idő kérdése, ennél még egy kezdő humorista szar viccei is jobbak.
6/7 anonim válasza:
Iphone-t érdemes megvenni, nagyon jó telefon. semmi pénzért nem vennék mást. régebben Samsungos voltam, de mostanában ráálltam az Apple cuccokra.(külföldön dolgozom, több pénzem van rá)
7/7 A kérdező kommentje:
Én is külföldön dolgozom és nekem is inkább az Iphone tetszik jobban és nagyon valószinü hogy azt fogok venni. Az android kuka kinézetü logoja miatt sem szinpatikus különben meg még nem volt okostelefonom amin ilyesmi fut kivéve a windows mobilt mert azom van de még idöm van böven rá hogy meg gondoljam mert nem azonnal veszek csak pár hónap mulva még akkor is ha már van rá pénzem de én személy szerint nagyon az Iphone felé huzok és ha valamit az androidot nem akarom választani semmiképp. A válaszokat köszönöm de azt hiszem ugy veszem őket hogy az Iphone-t javasoljátok nekem ezzel megerösitve azt amire gondoltam :)
2013. máj. 13. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!