Kata0403 kérdése:
Szerintetek melyik nyelvet érdemesebb tamulni: a németet vagy a franciát?
Figyelt kérdés
Nagyon örülnék, ha meg is indokolnátok!!!2013. ápr. 12. 17:22
1/3 anonim válasza:
Én németes vagyok.. szerethető nyelv, mellesleg itt van nem messze Ausztria.. joó munkalehetőség :)
2/3 anonim válasza:
Németet tanulj, itt Magyarországon csak azzal jutsz tovább, annak van értelme. Ausztria és Németország is itt van a közelben. Ha Franciaországban akarsz majd dolgozni, tanulni akkor inkább azt választ, de különben a németet.
3/3 anonim válasza:
Én is a németet ajánlom...Nem csak Ausztria miatt de még Svájc miatt is :) Németország amúgy is a legjobb Európai ország (feltéve ha az ipart nézzük)
A francia sem rossz, de az a rossz benne hogy igen csak nehéz egy nyelv. Meg aztán csak Franciaországban tudnál érvényesülni ha ezt a nyelvet tanulod...a Német meg több országban is anyanyelv. (Német-Magyar nyelvtanárt meg könnyebb is találni és megfizetni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!