HTC ONE (801e), Samsung Galaxy s4 mini vagy Sony Xperia SL?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 18:40
4/8 anonim válasza:
Meg egy pont a htc one -nak ... De fogd a kezedbe mindharmat ,be sem kell kapcsolnod es nem lesznek ketsegeid ..ha megis,akkor kapcsold be es utana mar biztosan nem :)
5/8 anonim válasza:
S4 mini, de elfogult vagyok, sony ericssonom volt, most meg alig várom, hogy megszabaduljak a sony xperia U készülékemtől..... Folyamatosan fagy, újraindul, ki bekapcsol, hívnak és lehetetlen felvenni stb.. Amiért az S4minit írtam, mert nekem inkább a súly a lényeg, nem az, hogy miből van. A RAM és a processzor valamint az optimalizálás felel a gyorsaságért, amikben kiváló. 4,3 colos a kijelzője, de akkora a telefon, mint egy 4 colos. stb.
6/8 anonim válasza:
utolsó.
neked a samsung felirat többet ér mint a tudása a készüléknek :D
7/8 anonim válasza:
"A ram, a processzor valamint az optimalizálás felel a gyorsaságért, amikben kiváló." A nagy büdös fenét. A samsung ócska hardvereket ad el a legjobbak áráért és nagy ívben leszarja az optimalizálást. Htc one a legjobb a harom közül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem a HTC One fele hajlik a mérce és az én döntésem is :D
2013. nov. 24. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!