Hogyan tudom letölteni a telefonomra a Pou-t? (Samsung Galaxy S3 LTE)
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 17:36
2/17 anonim válasza:
Playstore-ból,rámész,megkeresed Pout és letöltöd! Ennyi!:-)
3/17 A kérdező kommentje:
igen, de ott hogy? :D
2013. nov. 23. 17:46
4/17 anonim válasza:
Felmész a Playstoreba ott mekeresed a Pout,ott van hogy letöltés,rányomsz,hogy igen,majd bla-bla elfogadod...igen.Elkezdi letölteni,amikor kész megnyitod és már játszhatsz is!:-)
5/17 fodroskocka válasza:
Nem hiszem el,hogy olyanoknak van S3-a akik ilyen amatőrök.
Akik ki tudnák használni a telefont,azoknak meg egy 20.000ft-os szarra telik. :S
Megkeresed a Pou-t és ott lesz egy olyan gomb,hogy letöltés.Ott elfogadod a feltételeket és letölti.Ennyi.
Ja és kell internet kapcsolat is hozzá...
6/17 A kérdező kommentje:
ohh...köszönöm szépen! :D
és a viber-t hogy tudom letölteni? :S
(nézzétek el, hogy egy informatikai analfabéta vagyok és most kaptam ezt a telefonom...^^)
2013. nov. 23. 17:53
7/17 A kérdező kommentje:
hát ez van...ilyen az élet! ;)
amúgy meg arra én is rájöttem, hogy kell hozzá net! :*
2013. nov. 23. 17:54
8/17 anonim válasza:
Az Androidos alkalmazások letöltéséhez szükséges egy Google fiók és internetkapcsolat.Ha ezek megvannak belépsz a Playre, beírod a keresőbe hogy Pou és megkezdheted a letöltést, utána pedig használhatod is.
9/17 fodroskocka válasza:
Hát sajnos ez van.Nem akartalak megsérteni,vagy irígykedni,csak szerintem szar ez az élet.
10/17 A kérdező kommentje:
fodroskocka
nem sértettél meg, tudom hogy hülye vagyok az informatikai cuccosokhoz...xD
2013. nov. 23. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!