Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék okostelefont venni (? )

Szeretnék okostelefont venni (? )

Figyelt kérdés

A lumiák nagyon tetszenek, csak ugye a Bluetooth le van korlátozva (amit nagyon sokszor használnék), így nálam a windows szóba sem jöhet. Androidosok közül a samsungok jönnek be igazán (azok közül az S Advance az, ami tetszett), de nem túl sok jót hallottam erőől a márkáról.

A sony-n is gondolkoztam, de sosem volt még sony-m és nem tudom, hogy meg tudnám-e szokni...

50'000 Ft-nál nem nagyon akarok rá többet költeni.

Amire használnám:

-telefonálás

-SMS-ezés

-fényképezni/kamerázni (+esetleg szerkeszteni is a fotókat/videóklippeket)

-kis netezés

-viber

+még 1-2 alkalmazás

Az se lenne hátrány, ha nem akadozik, meg hogy az aksi sokáig bírja (ha többet használom, akkor is bírjon ki simán legalább egy napot)

A Sony Xperia L-t néztem ki. Az jó választás? Mást is ajánlhattok nyugodtan ebben az árban.:)

2013. nov. 23. 17:38
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
57%
nekem volt iphoneom, előtte és utána is andorid, most váltottam nokiára, WP8 operációs rendszerrel, ez az első ilyen rendszerű telefonom. hát csak csodálkozok hogy mennyire jó és kezelhető telefon, minden tekintetben. alapszintű dolgokat amiket írtál tökéletesen megfelel, sőt, még jobb is annál. Szerintem megéri beruháznod valamelyik lumia típusra :)
2013. nov. 24. 21:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2013. nov. 25. 18:48
 23/26 anonim válasza:
100%
Samsungot semmiképp se vegyél, nekem már megfordult pár a kezemben, mindegyiknek volt valami hibája.. És új telefonról beszélek! Barátnőmnek pl folyton elszáll a térerő és iszonyat gyorsan merül az akksija. (galaxy s2)
2013. nov. 29. 13:47
 24/26 anonim válasza:
én 11/l vagyok eddig star 2-m volt de ma kaptam egy zte blade g -t és nagyon jó! alapból 8 giga memóüria
2013. dec. 1. 18:52
 25/26 omg1234 válasza:
az ien 40.000-50.000 körüli samsungok szarok!
2013. dec. 8. 21:01
 26/26 anonim válasza:
Én az s advencemet két éve vettem ,akkor még 150000 ért...:D de azóta semmi baja, tudom ajánlani!:)
2014. márc. 5. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!