Szeretnék okostelefont venni (? )
A lumiák nagyon tetszenek, csak ugye a Bluetooth le van korlátozva (amit nagyon sokszor használnék), így nálam a windows szóba sem jöhet. Androidosok közül a samsungok jönnek be igazán (azok közül az S Advance az, ami tetszett), de nem túl sok jót hallottam erőől a márkáról.
A sony-n is gondolkoztam, de sosem volt még sony-m és nem tudom, hogy meg tudnám-e szokni...
50'000 Ft-nál nem nagyon akarok rá többet költeni.
Amire használnám:
-telefonálás
-SMS-ezés
-fényképezni/kamerázni (+esetleg szerkeszteni is a fotókat/videóklippeket)
-kis netezés
-viber
Az se lenne hátrány, ha nem akadozik, meg hogy az aksi sokáig bírja (ha többet használom, akkor is bírjon ki simán legalább egy napot)
A Sony Xperia L-t néztem ki. Az jó választás? Mást is ajánlhattok nyugodtan ebben az árban.:)
9-es vagyok...
igen megéri! ;) bár mondom, én nagyon nagyon szeretem az S3-asom és bár tényleg nagyon drága, de nagyon jó! :)
#3 Most az előbb megkérdeztem egy ismerősöm (nokia lumia 520-a van). Azt mondta hogy csak lumia a lumiára tud küldeni és lumia csak lumiától tud fogadni adatokat.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
Nos ez nem igaz, ugyanis csak egy párosítás szükséges ésakár androidra, symbianre, vagy más bluetoohttal rendelkező telefonra tudsz küldeni
nekem lumia 820-am van és a barátaim és lakótársaim androidjaira simán tudok küldeni...a lumiaról lumiára küldés csak a wp7.8 esetében érvényes...wp8-nál már más a helyzet
és szerintem minden szinten jobban jársz egy lumia 520-al
valamiben többet is nyújt az említett sonynál
ha több kérdésed is lenne, akkor keresd fel az alábbi oldalt
Én az Iphone 5ot ajanlom
Nem ez az arkategoria de fantasztikusan jo telefon szerintem 140.000 forintot siman meger! Gondolkozz el rajta szerintem...
#15 Lehet, hogy megéri, de nincs annyi pénzem, mondom, hogy az 50rugó az már tényleg a felső határ! Meg egyébként se jött be az iphone (a legjobb barátnőmnek iphone-a van, volt szerencsém kipróbálni...) Azért köszi:)
Huhh hogy döntsek...sony, samsung, nokia...Mind jól hangzik...:D
Sima átlagfelhasználó vagyok, és szeretném, ha sokáig kibírná mellettem a telefonom.
A kérdező kommentje:
Huhh hogy döntsek...sony, samsung, nokia...Mind jól hangzik...:D
Sima átlagfelhasználó vagyok, és szeretném, ha sokáig kibírná mellettem a telefonom.
Ezek szerint neked a Nokia tökéletesen megfelelne neked.
T-Mobile-nál most online rendelés esetén akár 28ezerért a tied lehet. És mit kapsz cserébe?
- WP8-at, ami nem fagy le, nem lagol, egyszerű kezelhetőség, szinte minden problémáját megold egy gyári visszaállítás
- 5 mp-s kamerát
- A Nokia összes extra alkalmazását + a világhírű offline! teljesértékű! navigációját
- 4"-os kijelzőt
- 8gb tárhelyet + 7gb tárhelyet a Skydrive-on
- +32 gb-tal bővíthető
tömören ennyi...és most el mondom, hogy ez ügyben nyugodtan keress rájuk, hisz Ők aztán értik a dolgukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!