Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék okostelefont venni (? )

Szeretnék okostelefont venni (? )

Figyelt kérdés

A lumiák nagyon tetszenek, csak ugye a Bluetooth le van korlátozva (amit nagyon sokszor használnék), így nálam a windows szóba sem jöhet. Androidosok közül a samsungok jönnek be igazán (azok közül az S Advance az, ami tetszett), de nem túl sok jót hallottam erőől a márkáról.

A sony-n is gondolkoztam, de sosem volt még sony-m és nem tudom, hogy meg tudnám-e szokni...

50'000 Ft-nál nem nagyon akarok rá többet költeni.

Amire használnám:

-telefonálás

-SMS-ezés

-fényképezni/kamerázni (+esetleg szerkeszteni is a fotókat/videóklippeket)

-kis netezés

-viber

+még 1-2 alkalmazás

Az se lenne hátrány, ha nem akadozik, meg hogy az aksi sokáig bírja (ha többet használom, akkor is bírjon ki simán legalább egy napot)

A Sony Xperia L-t néztem ki. Az jó választás? Mást is ajánlhattok nyugodtan ebben az árban.:)

2013. nov. 23. 17:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%
Androidból az Xperia L a legjobb 50000 alatt. Windows-t nem használtam még, de nem hiszem hogy nekem bejönne.
2013. nov. 23. 18:35
 12/26 anonim ***** válasza:
19%

9-es vagyok...

igen megéri! ;) bár mondom, én nagyon nagyon szeretem az S3-asom és bár tényleg nagyon drága, de nagyon jó! :)

2013. nov. 23. 18:36
 13/26 A kérdező kommentje:

#3 Most az előbb megkérdeztem egy ismerősöm (nokia lumia 520-a van). Azt mondta hogy csak lumia a lumiára tud küldeni és lumia csak lumiától tud fogadni adatokat.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)

2013. nov. 23. 18:47
 14/26 anonim ***** válasza:
64%

Nos ez nem igaz, ugyanis csak egy párosítás szükséges ésakár androidra, symbianre, vagy más bluetoohttal rendelkező telefonra tudsz küldeni

nekem lumia 820-am van és a barátaim és lakótársaim androidjaira simán tudok küldeni...a lumiaról lumiára küldés csak a wp7.8 esetében érvényes...wp8-nál már más a helyzet

és szerintem minden szinten jobban jársz egy lumia 520-al

valamiben többet is nyújt az említett sonynál

ha több kérdésed is lenne, akkor keresd fel az alábbi oldalt

[link]

2013. nov. 24. 10:26
 15/26 anonim válasza:
21%

Én az Iphone 5ot ajanlom

Nem ez az arkategoria de fantasztikusan jo telefon szerintem 140.000 forintot siman meger! Gondolkozz el rajta szerintem...

2013. nov. 24. 12:28
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
Nekem meg S Advance van és nagyon szeretem :) mindegyikre kitudom használni:) 15/L
2013. nov. 24. 14:32
 17/26 A kérdező kommentje:

#15 Lehet, hogy megéri, de nincs annyi pénzem, mondom, hogy az 50rugó az már tényleg a felső határ! Meg egyébként se jött be az iphone (a legjobb barátnőmnek iphone-a van, volt szerencsém kipróbálni...) Azért köszi:)

Huhh hogy döntsek...sony, samsung, nokia...Mind jól hangzik...:D

Sima átlagfelhasználó vagyok, és szeretném, ha sokáig kibírná mellettem a telefonom.

2013. nov. 24. 15:27
 18/26 aspikami ***** válasza:
74%
Nokiát vegyél. Ennyi pénzért droiddal csak szívni fogsz.
2013. nov. 24. 15:33
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

A kérdező kommentje:

Huhh hogy döntsek...sony, samsung, nokia...Mind jól hangzik...:D

Sima átlagfelhasználó vagyok, és szeretném, ha sokáig kibírná mellettem a telefonom.

Ezek szerint neked a Nokia tökéletesen megfelelne neked.

T-Mobile-nál most online rendelés esetén akár 28ezerért a tied lehet. És mit kapsz cserébe?

- WP8-at, ami nem fagy le, nem lagol, egyszerű kezelhetőség, szinte minden problémáját megold egy gyári visszaállítás

- 5 mp-s kamerát

- A Nokia összes extra alkalmazását + a világhírű offline! teljesértékű! navigációját

- 4"-os kijelzőt

- 8gb tárhelyet + 7gb tárhelyet a Skydrive-on

- +32 gb-tal bővíthető

tömören ennyi...és most el mondom, hogy ez ügyben nyugodtan keress rájuk, hisz Ők aztán értik a dolgukat

[link]

2013. nov. 24. 19:14
 20/26 A kérdező kommentje:
Uhh, de jó, köszönöm:))
2013. nov. 24. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!