Samsung S5600 vagy S8000?
Figyelt kérdés
Most S5230om van de szeretnék egy újat, mert ez tönkrement. :S Melyik a jó?
Szeretek fényképezni, de zenét is szoktam hallgatni.
És milyen színbe?
Csaj vok!! =D
2009. nov. 19. 20:47
1/3 anonim válasza:
Ne vegyél S8000-t. Nekem most az van és borzasztó lassú. Karácsonyra meglepem magam egy iphone-nal.:Đ
2/3 anonim válasza:
Samsung S8000-ret vegyél egyértelműen sokkal jobb!! és csak akkor lassú egy PICIT ha minimum 8 gigás memóriakártya van benne és TELEVAN rakva filmekel meg ezer képpel meg száz ezer zenével akkor!! Ja és ha a S5600-ba teszel 8 vagy annál nagyobb memkarit és úgyanígy telepakolod hiddel az még lassabb lesz!!! Ajánlom neked a Samsung S8000 és 2 vagy 4 gigás memkarival!! nekem is S8000-rem van és 100%-osan meg vagyok vele elégedve! Ja és ha akkor is lassú lesz akkor 1 szoftverfrissítés rajta és nem lesz lassú ennyi! :)
16/F
3/3 anonim válasza:
S8000
énis csaj vok és olyanom lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!