Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s5600-ra android?

Samsung s5600-ra android?

Figyelt kérdés
egy ilyen sima érintőképernyős telefonra megoldhatóe valamilyen módon android os telepítése?
2011. ápr. 5. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem!

Ha tetszik az android vegyél olyan op. rendszerű telefont!

2011. ápr. 5. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs igazából szükségem androidos telefonra, túl bőnek találom nekem megfelel az alap funkció egy telefonon, csak kinlódni akartam valamivel ezért rákérdeztem hátha, egyébként tablet vásárlásán gondolkodom, az ugyis teljesen más célt szolgál mint egy telefon.
2011. ápr. 5. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Tablet helyett vegyél egy netbookot. Nem lehet vele úgy felvágni, viszont több dologra használható.
2011. ápr. 15. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
nem felvágásra kell a tablet, szeretem az új dolgokat! muszáj kipróbálnom! netbookra n incs szükségem laptop kb ugyan az, a hordozhatóság és a könnyű kezelhetőség a cél! elég sűrűnkell hordoznom a laptopot ezért kell a tablet, netbookal kb ugyanannyit kelll kinlódni hordozásban mint laptoppal, sűrűn emailezek és egyéb ügyek intézése miatt kell a tablet, telefonon nem nagyon fekszik az ilyesmi a túl kis méret miatt, egyébként is google mániás vagyok az android 3.0-át mindenképp kiszeretném próbálni!
2011. ápr. 16. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!