Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A sony xperia Z vagy az lg G2...

A sony xperia Z vagy az lg G2 éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán értek a telefonokhoz csak most, hogy venni akarok

egy csúcskategóriásat kezdem jobban utánanézni a dolgoknak.

E kettő közűl szeretnék egyet légyszíves segítsetek!

Köszönöm!

2013. nov. 22. 17:26
 1/7 Osynho ***** válasza:
G2
2013. nov. 22. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

ha nem értesz a telefonokhoz, minek kell csúcskategória? Inkább vegyél egy felsőközépkategóriást, tanuld a rendszert egy kicsit, és utána, ha már értesz hozzá, ráérsz csúcskategóriást venni.

A kettő közül G2-t vennék. Bár, inkább Nexus 5-öt, ugyanaz a kettő.

2013. nov. 22. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

bocs kicsit hülyén fogalmaztam, azért szeretnék csúcskategóriásat mert az rengeteg ideig jónak számit ha meg veszek egy gyengébbet akkor az hamarabb "kimegy a divatból"

de erről a két telefonról már rengeteget tudok

2013. nov. 22. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan azt szokták mondani, amit te, régen én is ezt mondtam, aztán rájöttem, hogy ez mekkora hülyeség.

Gondolj bele, most vesz egy felsőközépkategóriás telefont, az elején még nagyon jó, hisz csak tanulgatja, de mondjuk egy hónappal később, mire már tökéletesen tudja kezelni már lehet nem elég neki, és akkor már várjon 23 hónapot hogy lecserélhesse? (23 hónapnál lehet több is kevesebb, legtöbb hűségnyilatkozat 2 éves, így 24 hónappal számoltam).

Inkább költsön 30-40k-val többet, de vegye meg a fullosat, és akkor azt nem is kell 24 hónap múlva, hanem mondjuk csak 36 hónap múlva lecserélnie, jobban kijön.

Az is igaz mondjuk, hogy egy felsőközépkategóriás telefon is elég mindenre, még ha megtanulja a használatát akkor is, de ha van pénze jóra, akkor vegye a jót.

Ez a két telefon közül egyébként G2 a jobb. Hardveresen is (igaz, az Xperia Z is elég erős, és évekig nem fog gyengélkedni, de a G2 akkor is jelentősen erősebb, évek múlva ez jól jöhet azért), meg a legfontosabb, hogy a kijelzője is jobb, ráadásul sokkal. Z legnagyobb hátránya a nagyon gyenge kijelző, míg a G2-be egy nagyon is szép IPS kijelzőt sikerült belepakolniuk.

G2 hátránya a szoftver, bár ez relatív. Szerintem túlzásba vitték a módosítgatást, túl csicsás, túl sok az animáció, a sok szín, stb. A kevesebb néha több, ez itt is igaz, de ha a kérdezőnek tetszik, akkor még ez is csak a G2-t erősíti.

Amúgy én is Nexus 5-öt ajánlanám inkább, az a G2-n alapszik (vagy fordítva, a G2 alapszik a Nexus 5-ön), csak épp a Nexus 5 Nexus. Vanilla Android, ahogy a Google elgondolta, tovább lesz támogatott, hamarabb jön ki rá az új Android, stb. G2 előnye Nexus 5-tel szemben a nagyobb aksi, és a jobb kamera, ha ez a kettő nem számít akkor mindenképp Nexus 5 a jelenlegi legjobb telefon.

2013. nov. 22. 18:55
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a mindent kielégítő választ, a G2 nagyon megtetszett ezért szerintem mellette döntök, amúgy én dominoba szeretném megvenni kb. egy hónap múlva, szerintetek le lesz árazva a Karácsony miatt valamennyivel a T-mobilnál?
2013. nov. 23. 16:09
 6/7 Osynho ***** válasza:
Nem olcsóbb függetlenül, boltban?
2013. nov. 23. 19:48
 7/7 A kérdező kommentje:
boltban 136k nem?
2013. nov. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!