Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okos telefonon merjek szigorúa...

Okos telefonon merjek szigorúan bizalmas fájlokat tárolni?

Figyelt kérdés
Vagy megoszthatja azokat neten valami app esetleg?Szóval nincs biztonságban?Mi a véleményetek erről?
2013. nov. 18. 03:12
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
A Kennedy gyilkosság hiteles aktáit inkább máshol tárold, ne a telefonodon.
2013. nov. 18. 04:22
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne merj! Elég ha ellopják a telód, vagy egy pillanatra kölcsönadod valakinek, rögtön átmásolhatja mindet! Én úgy tárolok bizalmas fájlokat, hogy a PC-n titkositom, és csak ott tudom visszafejteni. Igaz, én kissé paranoiás vok :)
2013. nov. 18. 05:52
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
A lopás miatt inkább ne. A megosztást csak meg kell nézd. Van olyan, hogy szinkronizálás csak az NSA-val (ez a kikapcsolt szinkronizálás).
2013. nov. 18. 06:29
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Szigorúan bizalmas? kinek? mi? netre kötött gépen semmi sincs 100% biztonságban. pont.

Ugyanakkor személyes adatai mindenkinek vannak, nem vagy kiemelt célpont külső támadó ellen. Sokkal érdekesebb kérdés, hogy a belső kíváncsiskodók (feleség, férj, munkatárs, barát, stb.) mihez fér hozzá, ha kezébe veszi a telefonod.

2013. nov. 18. 06:46
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Vannak titkosító alkalmazások amivel biztonságban vannak az adataid, max a telefonon nem tudod megnyitnii csak PC segítségével.

Hozzáad a fájlhoz egy headert, csak a hozzá való program és a jelszó fogja utána megnyitni.

Nálunk a cégnél hivatalból biztosítanak ilyen lehetőséget, szimmetrikus kulccsal végtelenül egyszerű a használata.

2013. nov. 18. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!