Segítség! Hogyan tudnám bemérni az IMEI kódomat a telefonon, esetleg a telefonszámomat? (Bővebben lennt)
Hogyhogy ? pedig mindenhol azt olvasom hogy kikapcsolva is belehet mérni..
"A helyzetedet meg kikapcsolt telefonnal is megmondjak.Bar csak olyan helyeken ahol amugy is lenne terero.
Kivetel ha kiveszed az akksit."
Ha még kell linkelek többet is mert nem ezt az 1-et találtam,csak itt az a baj hogy más telefonját akarják bemérni vagy lopottat.. de nekem se nincs ellopva se semmi csak valahol elhagytam a foldeken..
Nem kell mindent bezabálni kétpofára. Minden harmadik jól értesült pistike ugatja, hogy "kikapcsolva is lehallgatnak meg bemérnek, meg a tökömtudja" Csak akkor mi a túróért van, hogy ha kikapcsolom a telót, akkor naponta 1-2 százalékot esik a töltöttsége, bekapcsolva meg 2 nap alatt kampec? Talán mert kikapcsolva nem működik?
Szóval, ha ki van kapcsolva akkor azt basshatod, nem fog azon működni semmi. Szépen sétálgass, még az eső előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!