Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Erről a telefonrol vélemény?...

Erről a telefonrol vélemény? Megéri megvennem?

Figyelt kérdés

[link]

félek megvenni mert elég olcsó és szerintem elég jó a telefon ...

lehet hogy ez valami hamisítvány ??

2013. nov. 16. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
Van fogalmatok a ppi-ról? Azt jelenti, hogy hány képpont helyezkedik el egy colon azaz 2,54 cm hosszúságú szakaszon a kijelzőn. Nyilván ha ezt a négyzetre emeled megkapod, hogy egy négyzetcol területen hány képpont található. Egy 200 ppi-s telefon hétköznapinak mondható ma. Az én lumia 820-asomnak sem sokkal nagyobb a ppi értéke, mégis gyönyörű képet ad. Mellékesen megjegyezném hogy a Nokia 3310-es esetében nem beszélhetünk ppi-ról.. Hiszen még csak egy kezdetleges kijelzőt kapott.. A "nagyokosok" hozzászólásaikat kérem hanyagolják. Ha pedig telefont akarsz venni, ne dőlj be az ebaynek.. Akárki akármit mond, szolgáltatónál kell telefont venni mivel ott kapsz garanciát, és nem vernek át. Ha pedig telefonváltáson töröd a fejed, mint már mondtam nyugodtan Fordulj hozzám!:) elnézést kérek az esetleges helyesírási hibákért, nem nyelvtantanár vagyok, hanem tájékozott hozzászóló.
2013. nov. 17. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

@#11

A tájékozottságodat erősen kétségbe vonnám, szerinted miért nincs ppi értéke a 3310-nek? Annak is dettó ugyanolyan a kijelzője, mint a mai telefonoknak, ugyanúgy pixelekből épül fel, az tökmindegy, hogy 1 fekete, vagy 3 RGB szubpixel van. Előre sajnálom azokat, akiknek te adsz tanácsot... Mondjuk a 40%-odat elnézve sokan voltak elégedetlenek.

2013. nov. 17. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:

"tájékozott hozzászóló"

Jó vicc. Szolgáltatónál vegyen csak a hozzád hasonló tájékozott hozzászóló. Aki használja az eszét az vesz olcsóbban kártyafüggetlent,szintén 2 év garival.

2013. nov. 17. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:

"Az én lumia 820-asomnak sem sokkal nagyobb a ppi értéke, mégis gyönyörű képet ad. "

Ja. Kisebb kijelzőn sokkal nagyobb felbontás. 80 vs 217-ről beszélünk. A kínai csoda 5"-on azt a felbontást adja, amit egy "normális" telefon 3-3.5"-on. A 3310-zel való összehasonlítás természetesn csak elrettentés, nem sokkal lesz kevésbé pixeles, mint az. Igaz, hogy legalább színes.

"Akárki akármit mond, szolgáltatónál kell telefont venni mivel ott kapsz garanciát, és nem vernek át."

"Szolgáltatónál vegyen csak a hozzád hasonló tájékozott hozzászóló. Aki használja az eszét az vesz olcsóbban kártyafüggetlent,szintén 2 év garival."

Mindkettőtöknek igaza van, de egyikőtöknek sincs igaza :). Feltöltőkártyásan például nem érdemes szolgáltatónál venni a telefont, olcsóbb egy normális GSM boltban megvenni. Előfizetéssel már inkább a szolgáltató. Ilyenkor olyanmindegy, hogy független vagy sem, úgysem váltasz két évig, és nem sokkal több egy telefon élettartama. A havidíjat úgyis kifizeted, akkor meg miért ne élj a kedvezménnyel? Általában még kedvező részletfizetést is kapsz mellé (0% THM), kivéve azt az idióta vodafone-t, aki pont megszüntette ezt a lehetőséget.

2013. nov. 17. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem foglalkozunk egy 10+ éves telefon ppi értékével, es nem hasonlítjuk össze egy mai okostelefonnal, a 40% pedig onnét való, hogy eleinte unokatesóm hozta ezt létre, ő trollkodott benn, én pedig akkor megemlíteném l, hogy a mobilarénátol vagyok, ha ugy gondolod jobban értesz hozzá mint itt bármelyikünk, szivesen átadom az állásom 1 hétre, kíváncsi lennék milyen marhaságokat írnál pl. Egy Huawei p6 tesztbe.. Odaírnád, hogy ennek csak kétesfélszer jobb a ppi értéke mint az xy Nokiának?! Tapstapstaps.
2013. nov. 17. 12:06
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Előttem szólónak pedig köszönöm, hogy nem kot bele abba amihez nem ért, nem ugy mint egyesek.
2013. nov. 17. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:
20%
Lezárásként a kedves kérdező kérdésére válaszolva, - ebben mindannyian egyetértünk- ne vedd meg ezt a kínai szutykot, ha telefont akarsz, ott a nexus széria.
2013. nov. 17. 12:12
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Mobilaréna, ne röhögtess, bármelyik ottani samsungbérencnél jobban végezném azt a munkát. 2 éve még szavahihetőek voltak, mára már kabaré, ami ott megy. Te meg legfeljebb a kávét főzheted ott, mert a neved sehol sincs. Nem mellesleg a kategória toplistán sem, úgyhogy vegyél vissza a pofádból, ha még nem tettél le semmit az asztalra.
2013. nov. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!