szerintem nézd meg mit irnak róla mobilaténánál. :)
gugliba beirod, és kész
40-ért ennél 20x normálisabb telefonokat kapsz amik nem gagyi klónok. Elég annyit megnézni, hogy egy "leggyorsabb" 1 Ghz-s MTK chiphez ICS van rajta. Ennél már el se tudom dönteni, hogy rossz-e ha hazudnak.
A rezisztív kijelző is gyönyörű lehet, a felbontásáról szó sincs, a 8 megapixeles kamera meg így láttatlanban megmondom, hogy hazugság.
De legalább a Samsungtól lopott "eleganci" (lol) biztos megvan.20 dekába csomagolva.
Ne vegyél klónt!
Ez valami S III klón akar lenni.
az ilyen telókat messziről kerüld el
inkább vegyél egy Huawei, ZTE, vagy Alcatel készüléket
ez mi a pic.sa???
ilyeneket hanyagold!!!
Erről eszembe jutott egy ismerősöm aki vmi gagyi Iphone Mini készüléknek nevezett (fostalicskát) vett Mondanom sem kell oprendszer nuku
5MPX kamera volt feltüntetve rajta mire kiderült hogy csak 0.3MPX-ben tud rögzíteni VGA felbontásban
nem beszélve arról hogy a Resistive érintőképernyője használhatatlan volt szóval erről ennyit :)
köszi a válaszokat!
akkor inkább tényleg hanyagolom ezt a telót.
Ezen kívül ZTE skate-re gondoltam. az jobban megéri? Mert arról se hallok sok jót, de ennyiért ilyen szép nagy készüléket nem találok mást csak ezeket.
Tmobile nál nézz szét az Alcatel OT 995 készülék nagyon jó és olcsónak mondható
biztosan jobb mint ez a sz@r
Így van. Ha tepsi kell akkor OT 995 alá nem szabad menni. Az se annyira drága, és az első a kategóriában ami nem hulladék.
Még esetleg OT 991 ami szoba jöhet, de az se annyira jó és a kijelzője is csúnya, de azért a fentieknek képest az is jobb készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!