Összegyüjtöttem 213500 forintot pontosan számolva. Most megvegyem a samsung galaxy s4-et 125 000-ért függetlenül vagy várjam meg a januárban érkező s5-öt? (mert januárban kijön az s5 )
Lehet nem két hónap, hivatalos infó még nincs, aztán még kiderülhet, hogy 2015 január lesz az. :D
De gondolom ha ilyen drága telókra, meg a funkciók jó kihasználását lehetővé tevő előfizura is van pénzed, akkor nem gond két hónap múlva újat venni. :D Szerintem várd meg a hivatalos infókat amúgy, hogy tényleg kijön-e akkor (nem valószínű), mi lesz benne, és mennyiért adják.
Honnan szednek össze az írni nem tudó emberek több százezer forintokat...
ez számomra mindig rejtély marad...
Kösz a válaszokat :) :) utolsó kritizáló csodálkozz csak ;)
Amúgy az ötletem az, hogy inkább megveszem most az s4-et, majd lejön az ár akkor elis adhatom és nem kell az s5-höz sokat gyűjteni, mire lejön az ára... Csak türelem és akkor megvan, na de köszönöm a segítségeket. :)
akkor kezdd el nézegetni a nyelvtan könyved :D
én nem ismerek olyan szót, hogy "bisztos", csak olyat, hogy biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!