A mobil szolgáltatómnál kérhetek micro SIM kártyát, ha a telefont függetlenül veszem, nem pedig náluk?
Figyelt kérdés
Most olyan okostelefont használok, amibe még rendes SIM van, de telefonvásárlást tervezek, és az új készülékbe már micro kell majd. Ha bemegyek a piros mobiloshoz - akiknél az előfizetésem van - és kérek egy micro SIM-et, annak van költsége, illetve lehetséges a számmegtartás?2013. nov. 14. 18:00
1/3 anonim válasza:
Van költsége (vodánál pl 4-5000Ft), lehetséges a szám megtartása, viszont egy 10 év körüli SIM-et is körbe lehet vágni microSIM-hez. Ha ahol veszed a telót nem vállalják, vagy online veszed, akkor 2000 körül van egy vágó szerkezet, GSM boltok 1000 körül szokták vállalni, de akár te is körbevághatod egy jó ollóval, ha elég ügyes vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Én még rajzolni sem tudok egy egyenes vonalat, nem hogy SIM-et vagdossak. Inkább elintézem a Vodánál. Köszi.
2013. nov. 14. 18:44
3/3 anonim válasza:
Nem érdemes vodánál. Bemész egy sufnigsmbe, 500 ftért megvágják neked, én is most ejtettem meg egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!