Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telenor miért olyan nagyon...

A telenor miért olyan nagyon büszke a 150mbps 4Gjükre amikor még 3G is alig van Budapesttől 60 kilométerre?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom nevetséges.

Olyan előfizetésem van amiben van 50 megabájtnyi 3G havonta de még a google-t is legalább 3 perc alatt tölti be a telefonom, ha nem ír ki hibát helyette.

Nógrád megyében lakok és kb Nógrádon még van a magasabb részeken HSDPA, HSDPA+ de utána ha kiérünk az M2esre onnan keletre már az EDGE is alig működik.

2013. nov. 13. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős, nekem is ez volt , ezért mentem át a vodához.
2013. nov. 13. 18:22
 2/4 b95 ***** válasza:

marketing.

ezzel próbálják takargatni a hiányosságaikat.

(egyébként a T-nél is pont ugyanez megy.)

2013. nov. 13. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam hogy nem csak az én lakóhelyemet sújtja ugyanez.

De úgy emlékszem 2 éve még jó volt.

2013. nov. 13. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, 3 közül talán a voda kínálja a legjobb minőséget, de tény, hogy ami itt megy, az teljesen általános jelenség. angliában igaz, hogy nincs még LTE, de ~15ezer Ft-os havidíjért sebesség és adatforgalom korlátozás nélkül adják a mobilnetet...itt meg ennyiért 4 GB-ot kapsz, amit aztán vagy tudsz használni vagy nem...garantált sebesség meg 0, nehogy reklamálj. különben ez még a jobbik eset. telekomnál az utóbbi lassan 2 hónapban bizonyos területeken nincs térerő sem...M7-esen múltkor elment a térerőm legalább egy 15-20 km-es szakaszon...akkor jött a busz wifije, ami vodás volt, és egész véletlenül ment a net rajta.
2013. nov. 14. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!