Vegyem meg holnap a Media Marktban a nokia 5800xpress musicot vagy várjak még vele karácsonyig illetve karácsony utánig (januárban)?
Igen igen! Ne Media Marktba meg ilyen áruházakban vedd meg, sőt ne is Nokia márkaboltban, hanem t-mobile, pannon vagy voda. De ha kártyafüggetlent akarsz, akkor a használt mobil boltokban is lehet jó állapotúakat kifogni.
De ha mindenképp Media Marktban akarod megvenni, akkor igen, várj karácsony utánig!
Kedves első válaszoló, küldj már egy linket ahol te 40ezerért 5800-át látsz. Megnézném én is :D
Kérdező: Nincs olyan, hogy "jó pillanat egy telefon mevételére (igazibóla kkor éri meg amikor egy nagyot esett az ára, mert akk ténneg megéri, de még azután is lejebb fog esni)
A válasz egyszerű: Ez ténneg jó ár :D 70 ezer. Tmobile ban a legjobb ár 50ezer, ha vállalsz egy jó kis hűségnyilatkozatot nagy előfizetésre 2 évre, pannonban pedig előfizetéssel 70. Ezek után eléggé jól hangzik a 70 ezer.
De ahogy előttem mondták, az ilyesmi helyeken (Media Markt, Electroword stb) nem éri meg. Én is ilyen telót szeretnék, és a legolcsóbb hely amit találtam neten is, olyan 60 ezer körül mozog. (gyártói garanciással 65).
Én innen venném: [link]
Tepőasztalat, hogy itt ér is valamit az, hogyha a cég ad garanciát.
De ha tudsz várni, persz megvárhatod, hogy lecsengjen a karácsony, akkor általábban esik egyet az ára. De Media Marktban akkor se fog 60 alá menni.
Szerintem vedd meg máshol (pl ahol mondtam)
Remélem segítettem! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!