Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ercisson xperia ray...

Sony ercisson xperia ray rendszer halál, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bekapcsolom a telefont kiírja hogy sony utána picit kivilágosodik a képernyő és ennyi történik semmire se reagál:\ telot dobhatom el vagy van valami mód a javítására? egy gsm-es csávó ma nem tudta helyrerántani:\

2013. nov. 12. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Sony Update Service-el frissítsd / telepítsd újra a szoftverét a gépnek.

[link]

2013. nov. 12. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha az előbbi nem jó, akkor pedig Flashtool. A kettő közül valamelyikkel mindeféleképpen fel tudod éleszteni.
2013. nov. 12. 21:43
 3/8 A kérdező kommentje:

1. a sus-al annyit csináltam hogy rácsatlakoztattam a gépre a telót aztán végigment rajta a program letöltött egy frissítést és rányomta, a tlejes újratelepítést hogyan tudnám megcsinálni?

2. flashtool nem jó ehhez a telohoz mert a bootloader zárt pont ezt akartam megcsinálni hogy nyitott legyen és akkor halt meg a teló.

2013. nov. 13. 06:50
 4/8 anonim ***** válasza:
A Flashtool jó zárt és nyitott bootloaderhez, valószínűleg te is a Sony által kiadott Flash-tool-t töltötted le, ami valóban nyitott bootloaderhez való. A kettő program nem ugyanaz. Ebben az esetben nagy eséllyel halott a telefon, a sikertelen bootloadernyitás veszélyes művelet.
2013. nov. 13. 12:02
 5/8 A kérdező kommentje:
ó:\ akkor probálom másik gsmbe vinni hátha ott tudnak valamit kezdeni vele, úgyse kerül pénzbe ha nem tudnak mit csinálni vele:D
2013. nov. 14. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik gsm-es sem fogja működésre bírni, esetleg csak alaplapcserével ami elég drága, simán több lehet mint amennyit ér a telefon. Távvezérlhetem a géped (TeamViewer), a megfelelő programmal szerencsés esetben 10 perc alatt megmondom működésre lehet-e bírni a telefont, de szerintem kizárt dolog, ezt elrontottad.
2013. nov. 14. 13:31
 7/8 A kérdező kommentje:
a távvezérlést senkinek se engedem a gépemen bocsánat, de hálás lennék ha megmondanád a megfelelő program nevét :)
2013. nov. 15. 00:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Már tudod a nevét, Flashtool. Ha ez nem ismeri fel, semmi sem fogja.

[link]

2013. nov. 15. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!