Waffi BalD kérdése:
Jobb az iPhone 5c hátlapja mint a sima 5-é?
Figyelt kérdés
Nem kelt gagyi hatást a műanyag hátlap ?2013. nov. 10. 19:40
2/5 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan. Viszont a fehér színű az olyan mint egy iPhone 3G/GS.
3/5 anonim válasza:
Kinek a paplan. :)
Egyébként a fém hátlap nyilván sokkal szebb és igényesebb, viszont esésnél jobban sérülhet. Maradandóbb lehet a károsodás.
Én azért mindenképp 5-öt vennék.
4/5 anonim válasza:
Nekem 5c van és sokkal jobb mert nem kell attól paráznom hogy ha isten ne adja leesik akkor ezer darabra törik..5c-nél csak az képernyőrészére kell különösképpen vigyázni.Nekem nem tűnik műanyag csöves telefonnak.Barátomnak viszont 5-je van és egyszer leejtette és mondta is hogy inkább vett volna 5c -t.(meg én is ejtettem le és semmi baja .
23/L
5/5 anonim válasza:
Nekem mar volt 3GSem es 4em. Teny, hogy a muanyag 3GS jol birta a strapat,de kopott, megerepedt egy ido utan ejtesek nelkul. Gondolom az 5C is ilyesmi. A 4et egyszer elejtettem es az uveglap szetzuzodott. De a hulye en vagyok, az ilyenere vigyazi kell. Most 5Sem van, strapabirobb, ez is fem, nekem nem tunik konnyen karcolhatonak es egyszeruen vigyaznom kell ra, egy telefonnak sem tesz jot a foldrezuhanas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!