Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone-ok mennyivel jobbak...

Az iPhone-ok mennyivel jobbak egy sima telótól (pl. :samsung galaxy s, . )?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
semennyire. ugyanolyanok, csak valaki azt isteníti, valaki meg a samsungot. én is iPhone-t használok, nekem ez jött be...volt android is, de nem mondom, hogy az rossz, csak nem tetszett.
2013. aug. 8. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az elsővel, van akinek az iPhone jön be, van akinek meg az android, nem ugyanazok az emberek szükségletei egy telefonnál. Én iPhone 4-et és egy Galaxy S 2-t használok jelenleg.

Van akinek pl. a zárt rendszer jön be, amelyikkel nem kell semmit csinálni csak megy, egyszerű, stabil.

Míg másoknak meg pont az a baj ha zárt egy telefon rendszere, és olyan telefonra vágynak amely kedvük szerint teljesen moddolható, átalakítható szoftveresen.

2013. aug. 8. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Abszolút nem jobb. Gyengébb a hardverezettsége is, szoftveresen is gyengébb, mint pl. az Android, vagy WP.

Én droidot használok már 1.5 éve, sosem volt vele bajom, sajnos értein is kell hozzá, nem olyan, mit iOS, hogy bekapcsolod, amikor megveszed és még 5 év múlva is ugyanaz. Droiddal azt csinálsz, amit akarsz, szó szerint!

Testreszabhatod millió alkalmazással, automatizálhatod, hogy mindent megcsináljon magától, király témákat tölthetsz le, saját ikonokat csinálhatsz, határ a csillagos ég!

Az iphone sajnos nagyon-nagyon túlárazott. Egy olyan androidos telefont, ami tudásban is, sebességben is olyan, mint az iphone, már 76ezer körül kapsz (Xperia SP), míg a 64 gigás szifon 260 ezer. Vicc. De még a 32 gigás is 200 felett van.

Kb. 100-ból kijössz droid fronton (32 gigás kártyával) és nem vagy egy sz*r kötött rendszerben, ahol a telefont órának használod csak...

Ráadásul androidon tudsz multitaskingolni, képet küldeni bluetooth-on (iphone-on ezt se lehet 260ezerért), rákötöd gépre felismeri, mint tárhely, bárhol, nem idióta itunes-szal kell szórakozni... és még sorolhatnám. :) De hát kinek mi jön be. Windows-on pl. élő háttered van alapból (csempék), az is zárt rendszer, de legalább icipicit személyre lehet szabni (meg bluetoothon képet küldeniXD).

2013. aug. 8. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem lenne rajta az Apple logó szerintem 20 ezerért utánunk dobnák azt a szart! Most ki jött ez a Iphone 5 nem értem hogy mivel tud többet mint egy nyomógombos vagy épp egy olcsóbb kategóriás Galaxy telefon? Felveszed meg le rakod! Az Iphone egy forintot nem ér, csak az utcán lehet vele menőzni hogy neked Iphonod van! De őszintén, ki a f***t érdekel?
2013. aug. 8. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Kinek melyik jön be. Az iPhone mindig ugyanolyan marad. Teljesen mindegy, mit csinálsz vele, csak akkor fog csökkenni a sebessége, ha telepakolod alkalmazásokkal. A droidokon meg kb mindent meg tudsz változtatni. Az android kb mostanában jutott el odáig, hogy moddolás nélkül is felhasználóbarát OS tud lenni, 4.1-ig elég sok baja volt gyárilag. Én android-párti vagyok, szeretek ilyen baromságokkal játszadozni, viszont ha te csak használni akarod, akkor almázz
2013. aug. 9. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!