Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné Beex M1-es okostelefon...

Megérné Beex M1-es okostelefont venni? Nagyon új meg igazából sehol sem találok róla semmi leírást.

Figyelt kérdés

2013. nov. 8. 21:08
1 2
 11/16 anonim válasza:
Mint minden telefonnál általában aminek az akumulátor alatti lemezre van irva hogy Made In China az majdnem egy és ugyanazz annyi külömbséggel hogy hardveres szinten kicsit ,,gagyibb" hogy miért?! Azért mert a nappali műszakban a alma ájfon, samsung stb stb.. de a éjszakai műszakban hogy ne keljen leálni a termelésnek ügye az pénz kiesés így kicsit lebutítva koppintva más ismeretlen márkáknak gyártják ...szval viszonylag jó telefon kispénzűeknek ;)
2014. febr. 8. 00:06
 12/16 nincsnév33 válasza:

én tegnap kaptam meg a telefont, kinézetre jó, használatra sem rossz.

amég meg nem kaptam, én sem hallottam ilyen márkájú telefonról, de nem kell lenézni.

igazából ami nekem nem tetszik benne, hogy nagyon gyenge a vaku, az aksi nagyon könnyen lemerül, és sokszor lefagy.

ezen kívül talán még hogy nem olyan profi a kamerája.

de ha olcsó telefont akarsz, ami viszonylag jól is néz ki, és a fagyások ellenére gyors, akkor ajánlom neked :)

2014. márc. 3. 11:48
 13/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom van kb.2 hete.... Hat itt irta valaki hogy 2.2es android van benne hat teved mert 4.2.2es az androidja.... Bar az igaz hogy a ram az kicsi es nem elegittete ki az igényeimet teljesen mert neha lassu de a programok tobbsege fut pl. Facebook massanger. Viber. SnapCheat. Skyp ezej nekem remekul futnak bar a facebook kicsit lassu es a böngészö az ehhez a ramhoz amit ez a telo nyujt remek akar egyszerre több oldalt is futtatok egyszerre akadas nelkül. De a jatékok nem nagyon futnak jol. Egyszoval ha valaki csak egy szep telot szeretne amin csak facebookozni szeretne de mast nagyon nem es nincsenek nagyobb igenyei annak tökéletesen megfelel de ha valaki mast is akar az ne ezt válassza.
2014. márc. 25. 09:37
 14/16 user.me válasza:
Tegnap sikerült egy BEEX M1D-vel tapasztalatokat szereznem. Sajnos ezúttal ki kell mondani, hogy egy nagyon lényeges hiba van benne. Fogalmazhatunk úgy is, hogy igazán csak a tervező asztalon lehet elrontani valamit, amit itt meg is tettek. A DualCore 1,3 Ghz-es processzort nem tudták elhűteni, túl nagy a disszipáció a műanyag tokban. Ez azért a készítőknek is feltűnhetett, mert egy szoftveres megoldással kezelték a problémát. Egész egyszerűen egy háttérben futó folyamat figyeli a hőmérsékletet és ha az átlépi a megengedett értéket, akkor lelassítja processzort. Ezért gondoltátok, hogy gyakran kiakad. Nem akad ki, csak túlmelegszik és megvédi a processzort az elhamvadástól. Persze lehetett volna termikus kontatktusba hozott matt fekete hátlapja a készüléknek (ez sugározza le a legtöbb hőt a környezetbe), de nincs neki. Így marad az ütemezett pihi. Kár érte, mert van benne néhány ügyes megoldás, pl.: a panoráma fénykép készítés, de a netes videókat is kiválóan kezeli, szép képe van a 4"-os kijelzőnek. Azért a kétmagos 1,3 Ghz csak valami, de aztán jön a pihi. Sajnos emiatt vissza kell, hogy vigyem. Kár érte.
2014. jún. 27. 08:26
 15/16 1111111 válasza:

@user.me!

szia,

hogy jutottál erre a megállapításra?

sikerült vissza vinned vagy találtál valami megoldást?

2014. júl. 29. 18:38
 16/16 anonim válasza:
Ősszel elvittem a szervizbe. Alkatrész hiány miatt nem tudták megjavítani. 30 nap után megadták a forgalmazó e-mail címét. E-mailben hónapok óta hitegetnek, hogy kicserélik. Nem történik semmi. Hova fordulhatok segítségért? Köszönöm a segítségeteket.
2015. jan. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!