Honnan tudta, hogy hány órakor pontosan hol vagyok a telefonom alapján?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm percre pontosan megmondta, hogy hány órakor hol jártam, a telefonom alapján. Mikor számonkértem, hogy mondja el honnan tudta, nem árulta el. Utána annyit mondott, hogy a rendőrségen van egy haverja aki megnézte. Én ezt nem hiszem el, de ha mégis igaz, ilyet megcsinálhat egy rendőr???2013. nov. 7. 19:10
1/5 anonim válasza:
Okostelefonról van szó? Ugye nincs bekapcsolva valami idióta helymeghatározásos szolgáltatás, ami közli a fél világgal a telefon helyzetét? Facebook, vagy valamilyen applikáció, stb.
3/5 anonim válasza:
Rendőr: nem, hacsak nem szeretne különböző válogatott büntetésekben részesülni, hadd ne részletezzem. Amúgy, ha tudja a telefonszámodat, nem utcarendőr, hanem mondjuk irodán dolgozik, és az NSA-nál, akkor biztosan. Amúgy Facebookra gyanakodj, vagy mobilkövetőre, ha be van kapcsolva, de ha Android, és KitKat, akkor abban már van távoli figyelés funkció is... És hidd el, nem egy rendőr barátja mondta meg neki, hacsak nem szeretne nagy pénzösszegeket fizetni...
4/5 A kérdező kommentje:
Nincsen bekapcsolva rajta semmilyen plussz szolgáltatás v funkció, sőt az összes alkalmazás és folyamat le volt és van is rajta állítva, valamint az internetes hozzáférés vásárláskor le lett tiltatva róla. Androidos, a számomat pedig tudta az illető.
2013. dec. 27. 22:24
5/5 anonim válasza:
Olyan hogy összes futó szolgáltatás leállítása nem létezik,lehetetlen ha mindent le tudnál állítani lefagyna az android :) A fontos dolgokat nem állítja le csak amit te töltöttél rá,azaz ha van benne alapból ilyen helymeghatározós cuccos akkor azt se tudod leállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!