Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia SP megéri? Véleményetek...

Xperia SP megéri? Véleményetek a telefonról?

Figyelt kérdés

Megéri-e megvenni ebbe az árkategóriába(kb. 75 ezer körül), illetve ha Vodefone-nál vagyok, akkor mindenféleképpen megéri c5302 helyett c5303-at venni? Elvileg a C5303-ban van 4G/LTE. Ezt találtam: "Nincs benne LTE.DE Vodafone-nál úgy sincs LTE" én a Vodefone-nál vagyok.

Hallottam olyanról aki azt állítja már csak a márkája miatt se venné meg, de sokan dicsérik a Sonyt, hogy már nem Sony Ericsson.

Mik a véleményetek erről a telefonról? Megéri megvenni?

2013. nov. 6. 18:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve hallottam még olyat is, hogy besárgul a kijelzője egy bizonyos idő után, ha használom. Ezért is szeretném a véleményeteket a telefonról, hogy mik a tapasztalataitok róla.
2013. nov. 6. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csapj még hozzá 5ezret, és Nexus 4.

Miért?-4magos proci

-Referencia készülék , tehát így még biztos kap android 4.4-et, de lehet még utánalévőt is

-2GB RAM, az SP-ben csak 1GB

Hátránya annyi, hogy nem bővíthető a memória, meg ha jól emlékszem nincs benne LTE.

2013. nov. 6. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
+1
2013. nov. 6. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó az SP, igen. Egyébként a pofájába röhögök annak, aki leszarozza a Sonyt, mint márkát. :DD

De ebben az árkategóriában valóban jobb a Nexus.

2013. nov. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!